Foto: Publicitātes foto

Šovs Lauku sēta iegājis finiša taisnē – dalībnieki, iespējams, noguruma dēļ kļuvuši mierīgāki un draudzīgāki. Nu palikuši tikai pieci labākie – ceturtdienas, 23. oktobra, vakarā šovu pameta smukā Egija (attēlā).

Sērija sākās ar milzu grauzēja parādīšanos Zaķīšos, kuru tīrības līmeņa apspriešana kļuvusi par tautas galveno sarunu tematu šoruden. Kamēr dāmas grauzēju sveica ar skaļiem spiedzieniem, kungi bija piezemētāki un ļāva nelūgtajam viesim palustēties pat pa gultām.

Galu galā grauzējs tika neitralizēts un aiz astes iznests laukā no šovmeņu mītnes. Sērga ar lopiem turpinājās - Zaķīši piedzīvoja putnu uzbrukumu, no kā ar tīkla palīdzību dalībniekiem nācās glābt trušus, kā arī saimniecībā ieradās divas jaunas vāveres, kurām vajadzēja būri.

Lauku sētas ļaudis tika pielikti arī pie skursteņa tīrīšanas. Kā sods par iepriekšējās nedēļas ledusskapja revidēšanu visām dāmām tika uzlikts par pienākumu pagatavot kādu ēdienu pusdienu konkursam. Dāmas varen pacentās, un kungiem atlika degustēt. Par labāko tika atzīta Egijas gatavotā pica.

Kā vēl viena spēle tika izsludināta vīna pudeļu meklēšana Zaķīšos, balvā solot imunitāti un pašas vīna pudeles. Spēlē uzvarēja Didzis, par ko nepriecājās pārējie, atklājot, ka bija cerējuši Didzi šoreiz izbalsot.

Kopumā nedēļa Lauku sētā pagāja neierasti mierīgi. Par slinkāko strādnieci jau trešo reizi tika nosaukta Sarmīte. Iekšējā balsojumā par upuri krita Egija. Abas dāmas vienojās, ka par palikšanu cīnīsies podu dauzīšanas sacensībā.

Cīņā uzvarēja Sarmīte, bet Egija, pametot šovu, paziņoja pārējiem, lai tie neuzticas Didzim, kurš darīs visu, lai uzvarētu. Didzis par to tikai pasmējās, nosaucot kolēģus par "tupakiem", kuri, ja nemāk spēlēt, brauks mājās viens pēc otra.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!