Foto: DELFI

Piektdienas, 17.oktobra, vakarā kanālā RīgaTV 24 debitējis jauns talantu šovs Rādi, ko vari. Jauno šovbiznesa cerību talantus vērtēja cilvēku garīgās veselības eksperte Anna Lieckalniņa, populārais horeogrāfs Agris Daņiļēvičs un režisors Viktors Runtulis.

Šova mērķis ir atrast talantīgus cilvēkus, kuriem talantu šovu laikmetā vēl nav izdevies iepazīstināt Latviju ar savām īpašajām spējām un gūt plašāku popularitāti. Atšķirībā no daudzajiem mūzikas talantu šoviem, Rādi, ko vari paredz, ka Latvijai atrādīt drīkst visdažādākā veida talantus - sākot no anekdošu stāstīšanas līdz ekstrēmu sporta veidu paraugdemonstrējumiem.

Interesanti, ka Rādi, ko vari būs iespēja pagozēties TV prožektoru gaismā arī tiem, kuri līdz šim šovu atlasēs ir izbrāķēti. Pirmo reizi talantu šovs notiks bez iepriekšējas talantu atlases, līdz ar to katrs, kurš uzdrošināsies, vismaz reizi varēs nokļūt prožektoru gaismā un dzirdēt profesionāļu vērtējumu par sevi.

Talantus visa šova garumā kopā ar žūriju vērtēs pieredzējušais producents un režisors Viktors Runtulis un viņa Cabaret komanda, jo šovs jaunajiem talantiem būs iespēja cīnīties par vietu uz populārā Cabaret koncertuzveduma skatuves.

Šova pirmais raidījums tika atklāts ar smalku banketu, un starp jaunajiem talantiem bija gan mūziķi, gan dažādu neparastu stilu dejotāji, gan īpaši pārsteidzoši vingrotāji. Par vietu Cabaret komandā cīnījās arī Latvijas galvenais šovmenis Sandis Kiops, kurš uz skatuves demonstrēja leģendāro Pīlādžogas spērienu.

Šovu Rādi, ko vari turpmāk kanālā RīgatTV24 varēs baudīt ik piektdienas vakaru desmit nedēļu garumā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!