Foto: Publicitātes foto

Populārā TV3 šova Dejo ar zvaigzni piektajā raidījumā no tālākas cīņas izstājās pievilcīgā Ēriksona terapijas konsultante Anna Lieckalniņa (attēlā centrā), bet nedēļu pēc izbalsošanas bijusī televīzijas dīva atklāj savas pārdomas par šo televīzijas projektu.

"Jāatzīst, ka līdz šim laikam esmu vienīgā, kas ar absolūtu sajūsmu pameta šovu! Kā kristietei un organizācijas Ētikas tilts Latvijā, kas iestājas pret visāda veida vardarbību sociālajos medijos, tai skaitā, arī emocionālo vardarbību, pārstāvei, man bija pilnīgs šoks un neērti piedalīties šovā, kas ar pieaugušu cilvēku publisku apsaukāšanu un pazemošanu ceļ sava raidījuma reitingus," savā Facebook profilā skaidro Lieckalniņa.

Viņa arī atgādina spilgtākās žūrijas locekļu frāzes - "jūs visi kā tādi teļi", "plīvojošas apakšbikses", "lidojošs āmurs", "tevi vajadzēja nošaut jau pašā sākumā", "izpūties balons" un citas.

"Ko tieši domā cilvēki, kas parakstās uz šādām darba metodēm? Vai tiešām pāris simtu eiro ir tā vērts, lai jaunākajai paaudzei, kas ar interesi veras TV ekrānos, vairāku stundu garumā rādītu lieliskus emocionālās vardarbības paraugus, kas adresēti raidījuma dalībniekiem?

Vai tomēr nebija vērtīgāk rādīt patiešām kulturāla cilvēka piemēru, lai jaunā paaudze vēlētos arī tādi kļūt? Ko bērni paņems no šāda dotā piemēra?" prātojusi bijusī deju šova vadītāja.

Viņu arī šokējis deju zālē mēģinājumu laikā piedzīvotais. "Es patiešām nezināju, ka mūsdienās deju pedagogi vēl joprojām kliedz un pazemo mazos dejotājus. Emocionāla vardarbība un pazemojums!!!" piedzīvoto satraukti raksturojusi Lieckalniņa.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!