Foto: DELFI

Kamēr daudzi satrauktām sirdīm seko līdzi notikumiem šova "X Faktors" Latvijas versijā, šoruden bija iemesls arī paskatīties Ukrainas "X Faktoru" – tajā spēkus izmēģināja dziedātāja un dīdžejmeitene Liene Ušakova jeb vienkārši Seksīgā Lee.

Valdzinošā latviešu skatuves māksliniece šova atlasēs kļuva par īstu sensāciju – lai gan viņas izpildītā Eimijas Vainhausas dziesma guva pretrunīgus vērtējumus, Liene noteikti kļuva par vienu no atmiņā labāk palikušajām dalībniecēm un, pats svarīgākais, iekļuva nākamajā kārtā.

Tiem, kuri bija izturējuši šo atlases posmu, bija jādodas uz lielo "X Faktora" nometni. Kā vēsta Ukrainas mediji, tiesības piedalīties nometnē ieguva 184 dalībnieki, un viņus gaidīja skarbs režīms, par kuru jau klīst leģendas – negulētas naktis, mēģinājumi un milzu spriedze.

Atlase bija nežēlīga, un desmitiem dalībnieku vienam pēc otra sapnim par dalību šovā tika pielikts punkts. Galu galā pulciņš pašu labāko piedalījās krēslu izaicinājumā, bet dziedātājas Nastjas Kamenskas vadītajā meiteņu komandā, no kuras tika izvēlētas sešas talantīgākās, Lienes nebija, kas liecina, ka viņa nav izturējusi lielo konkurenci "X Faktora" nometnē.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!