Foto: DELFI

Cīņa par šova Saimnieks meklē sievu jaunākā dalībnieka Jāņa Šmita sirdi izvērtusies negaidīti asa. Saimnieks, kurš kaislīgi skūpstās ar visām trim daiļavām, visām trim liek justies kā viņa vienīgajām, un meitenes gatavas izmantot visus līdzekļus cīņā ar konkurentēm. Pat izbalsošana nav šķērslis, lai turpinātu cīnīties.

Otrais rīts Šmita sētā sākās iepriekšējās nakts vētrainās ballītes atskaņās. Sarunās atklājās, ka iepriekšējā naktī saimniecībā lietoti grādīgie dzērieni un saimnieks paspējis paskūpstīties ar visām trim daiļavām pēc kārtas.

Atklājās, ka pēc šīm ēverģēlībām viena no līgaviņām uz gultu esot rāpojusi, bet cita bijusi tādā "komā", ka naktī darīto no rīta vispār neatcerējās. Saimnieks vēlīgi piedāvāja meitenēm uzjaukt rīta "kokčiņu" pašsajūtas uzlabošanai.

Tapa skaidrs, ka liktenīgajā naktī Šmits savaldzinājis visas trīs. Ironiskā kārtā aizkadra sarunās ikviena no meitenēm sprieda, ka tieši viņa saimniekam ir tā galvenā simpātija. Bet Šmits tikām turpināja meņģēties ar visām trim pēc kārtas.

Kā pirmā skūpstīšanās priekus šajā dienā izpelnījās Kristiāna, kuru Šmits veda izbraucienā ar laivu. Randiņā Kristiāna no sirds atzinās, ka saimniekā beidzot atradusi sen gaidīto maigumu un jūt taureņus vēderā, bet saimnieks atklāja, ka viņam galvā ķīselis un favorītes neesot.

Kamēr Šmits bučojās ar Kristiānu, abas pārējās meitenes uzzināja patiesību par Šmita darbībām ar konkurentēm, un sākās īstais asumiņš.

Pēc Šmita un Kristiānas atgriešanās mājās Daiga metās abiem virsū ar asiem jautājumiem. Pēc vārdu pārmaiņas starp abām meitenēm Kristiāna metās līksmot, ka Daigai skaužot, bet Daiga nedomāja padoties.

Meitene izvilka saimnieku pagalmā, kur atklāja, ka ir greizsirdīga uz citām un nav apmierināta ar saimnieka vaļīgo uzvedību.

Abi pat sakašķējās, un nabaga Šmits atzinās, ka Daiga uzvedoties pārspīlēti - it kā viņš būtu sastrādājis nez kādus grēkus. Šmits gan nogludināja visus negludumus tā, kā viņam tas vislabāk izdodas - ar kvēlu skūpstu.

Skūpsta laikā Daiga saimnieka mutei piesūcās īpaši sparīgi, atsakoties laist vaļā jauno brašuli arī tad, kad sētā iznāca konkurentes.

Pēc šī kašķa saimnieks neiespringa, bet devās randiņā ar Antru, pilnībā aizmirstot par skūpstiem ar Kristiānu un Daigu, pievēršoties Antras aplidošanai un skūpstot nu jau šo daiļavu. Pēc tam gan meitene aizkadrā atzinās - Šmits labi skūpstoties, bet viņai nepatīk sajūta, ka visu to pašu, ko saimnieks dara ar viņu, viņš dara arī ar citām.

Kā pirmo Šmits izbalsoja Kristiānu, taču meitene, kura uzskata Šmitu jau par savu puisi, tik viegli padoties vis nedomā. Kristiāna uzreiz pēc izbalsošanas paziņoja, ka cīņa nebeidzas - iespējams, ārpus šova viņa Šmitu atgūs.
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!