Sestdien, 1. septembrī, kanāla "360TV" skatītāju novērtējumam tiks sniegta komēdijseriāla "Saldais pārītis. Ir bērni" jaunā sezona, kurā uzjautrinošas un asprātīgas situācijas, kas kā uz delnas atklāj visu par sieviešu un vīriešu attiecībām, izspēlē iemīļotie aktieri Artūrs Skrastiņš un Sandra Kļaviņa.

Seriāla veidotāji jaunajā sezonā sola jaunus un pārsteidzošus Simonas un Filipa, kurus atveido abi iepriekšminētie aktieri, piedzīvojumus. Komiskās un nereti arī ļoti spilgtās epizodēs parādīsies arī daudzi populāri pašmāju aktieri un sabiedrībā zināmi ļaudis.

Kā viena no viņām minama dziedātāja Linda Leen, kuru, lai gan ierakstu veikalā ieradušies iegādāties tieši viņas albumu, Simona un Filips neatpazīs.

Jaunajā sezonā epizodiskās lomiņās parādīsies arī rokmūziķis un skandalozā šova "Caur ērkšķiem uz..." vadītājs Jānis Bukums, kurš atveidos tēti no bērnudārza, bet Filipa un Simonas virtuvē prasmīgi rosīsies pats pavārs Havjers Garsija.

Jaunajā sezonā filmējušies arī daudzi populāri pašmāju aktieri – Ivars Auziņš, Māris Bezmers, Imants Pakalnietis, Kristians Kareļins, Daiga Gaismiņa, Artis Robežnieks un citi.

Seriāla formāts ir īpašs ar to, ka viesaktieriem ļauj vaļu brīvai improvizācijai un dod iespēju tēlot neparastus tipāžus šķietami ikdienišķās, taču visbiežāk pārspīlēti dīvainās situācijās. Nepacietīgākie skatītāji katru jauno sēriju vēl pirms tās TV pirmizrādes var noskatīties lietotnē "Shortcut", kur pieejama arī pilna komēdijseriāla pirmā sezona, "Delfi Izklaidi" informē seriāla pārstāvji.

Kas zīmīgi, "Saldais pārītis. Ir bērni" pie TV skatītājiem atgriezīsies tieši pirmajā septembrī, jo jaunais mācību gads ir aktuāls arī šajā ģimenē. Abi vecāki aktīvi piedalīsies bērnu skolas, kā arī bērnudārza gaitās, un kā allaž iekulsies dažādās sarežģītās situācijās, taču vienmēr ar smaidu un jautrību spēs atrisināt visas grūtības. Pat pēc diezgan postoša ugunsgrēka ģimenes mājā Filips ar sev raksturīgo ironiju un Simona ar savu šarmu ātri tiks pie apdrošināšanas atlīdzības un atgriezīsies jau izremontētā dzīvesvietā. Ģimene dosies arī kopīgos izbraucienos un ceļojumos, kuros amizantu mirkļu netrūks.

Liela daļa seriāla cienītāju jau kopš tā pirmajām sērijām nespēj vien sagaidīt, kad ieskanēsies kāzu zvani, un Filips pēc tik daudziem kopā nodzīvotiem gadiem beidzot būs gatavs bildināt savu dzīvesbiedri. Seriāla veidotāji var pačukstēt, ka šajā sezonā Filips patiešām būs nobriedis šim nopietnajam solim, taču izrādīsies, ka pēc tik ilgas kopdzīves topošo sievu pārsteigt nesagatavotu ir teju neiespējami.

Kamēr gaidām seriāla jaunās sezonas pirmizrādi 1. septembrī pulksten 21 kanālā "360TV", piedāvājam ielūkoties asprātīgākajos "Saldais pārītis. Ir bērni" aizkadra mirkļos, kas sarūpējuši jautrus brīžus ne tikai Sandrai Kļaviņai un Artūram Skrastiņam, bet arī visai seriāla filmēšanas komandai.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!