Foto: DELFI

Tautas neviennozīmīgi vērtētajā LNT raidījumā Dzīves krustcelēs aktrises lomā uzmirdzējusi arī sabiedrības dāma Kristīne Lindenblate (attēlā). Viņas tēlojums jau sajūsminājis sociālo tīklu lietotājus.

Projekts Dzīves krustcelēs regulāri informē Latviju par dažādām reālu tautiešu privātās dzīves nedienām, sākot ar pusaudžu grūtniecību, beidzot ar vardarbību ģimenē. Daļa nācijas joprojām tic, ka šovā tiek rādītas reālas personas un viņu dzīvesstāsti, kamēr citi jau samierinājušies ar domu, ka visu izspēlē neprofesionāli aktieri.

Šova ietvaros kā aktrise debitējusi simpātiskā sabiedrības dāma un skaistuma konkursu rīkotāja Kristīne Lindenblate. Viņa Dzīves krustcelēs atveido divu pusaudžu vecuma meitu mammu Karīnu, kuru apsēdis pielūdzējs Daumants.

Karīna atklāti dalās skaudrajā stāstā arī ar savām meitām. "Es biju ar draudzeni Renāti uz naktsklubu, un tur es satiku vienu vīrieti. Un, ārprāts, es ar viņu pārgulēju," Dzīves krustcelēs savu baiso stāstu atklāj Lindenblate.

Tālāk notikumi risinās mērkaķa ātrumā - lai gan Lindenblates varone skaidro, ka Daumants ir nevis viņas draugs, bet gan "negadījums", vīrietis cer uz kopīgu ģimeni ar blondo draiskuli, ierosinot kopā "uzbūvēt dzīvokli".

Raidījuma sērijā skatītāji var izsekot traģikomiskam stāstam, kā nerātnais Daumants vajā skaisto Karīnu, dāvājot porcelāna figūriņas, izaicinot uz kautiņu viņas jauno pielūdzēju un izsekojot viņas radus.

Lai gan raidījuma tēma ir ļoti nopietna, atraktīvās Lindenblates izpildījums jau uzjautrinājis sociālo tīklu lietotājus, tāpat īpaša atzinība tiek pausta Daumanta lomas atveidotājam un spraigajam sižetam kā tādam. Kā skaudrais stāsts atrisinās, var noskatīties šeit.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!