Šonedēļ TV3 iepazīšanās šovā Gandrīz ideāls randiņš galvenā varoņa loma bija uzticēta 27 gadus vecajam Mairim, par kura simpātijām cīnījās četras meitenes, no kurām puisim bija jāizvēlas tā īstā un vienīgā.

Pirmajā šīs nedēļas cikla raidījumā meitenes pulcējās pie paša Maira, kurš potenciālajām draudzenēm cēla galdā gardu mielastu, bet vēlāk pārbaudīja viņu zināšanas par tautas kultūru, aicinot uzposties tautastērpos un pēc tam pārbaudot, cik pareizi meitenes ar šo uzdevumu ir tikušas galā.

Pēc pirmās pārraides viena no meitenēm tika aizsūtīta mājās, bet pārējās trīs nākamajos raidījumos puisim bija sarūpējušas īpašus randiņus - 25 gadus vecā Anda (attēlā pa kreisi) kopā ar iekāroto puisi devās uz sporta zāli, kur abi rāpās alpīnistu sienā, bet 25 gadus vecā Katrīna Mairi veda uz kafijas grauzdētavu.

Pēdējā vakara varone Ilze, kura ir abu pārējo konkurenšu vienaudze, puisi veda braucienā ar kvadracikliem, kas Mairim tīri labi patika, bet vakara izskaņā Ilze galvenajam varonim uzdāvināja pašas veidotu gleznu, kurā attēlota milzīga acs.

Kad bija jāizvēlas uzvarētāja, Mairis atzina, ka šī viņam ir bijusi vislabāk pavadītā nedēļa šogad, bet no trim centīgajām meitenēm viņš par sev piemērotāko atzina Andu. Meitene laimes ratā vinnēja ceļojumu uz Vīni un Budapeštu un atzina, ka labprāt brauks kopā ar Mairi.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!