Foto: Vida Press/Kadrs no video

Šomēnes tapa zināms, ka pēc ilgiem darba gadiem "Pirmo kanālu" pamet ētera personība, populārā šova "Lai runā!" ("Пусть говорят") vadītājs Andrejs Malahovs. Tas radījis lielu satraukumu Krievijas šovbiznesā, kurā iesaistījies arī humorists Maksims Galkins.

Jokdaris jau vairākkārt apliecinājis, ka nespēj vienaldzīgi palikt maliņā izklaides biznesā svarīgos notikumos, un tagad viņš veltījis komisku video arī Malahova aiziešanai no darba.

Video liecina, ka Galkina izsmieklu šoreiz izsaucis nevis pats aiziešanas fakts, bet publiskā vēstule, kuru Malahovs bija adresējis "Pirmā kanāla" kolēģiem.

Galkins, iejuties cienījamas kundzītes tēlā, priecājies par "cēlsirdīgajām atvadām" un to, ka tādējādi Malahovs kļuvis krietni tuvāks tautai, paironizējot arī par savu dzīvi pilī Piemaskavas ciematā Grjazi, kur video tapis. Tāpat jokdaris norādījis, ka Malahovs lēmumu par pievienošanos telekanāla "Krievija 1" ("Россия 1") pārraidei "Tiešais ēters" ("Прямой эфир") nav pieņēmis "naudas dēļ kā daži citi".

Пусть говорят ‼️Экстренный выпуск 2. Вчера Андрей Малахов написал открытое письмо, где попрощался великодушно со всеми сотрудниками Останкино. P.S. При создании ролика автор не сотрудничал с руководством Первого канала. Видео записано и опубликовано исключительно в интересах личного хайпа. #накоготынас #ушелишурыгинузабрал #копенкинузабыл #прямойэфирвкривойзаписи #андреймалахов #максимгалкин

A post shared by Максим Галкин | Official (@maxgalkinru) on Aug 20, 2017 at 11:30pm PDT

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!