Foto: DELFI

Aizvadītās nedēļas izskaņā televīzijas skatītājiem tika nodots šova Хочу к Меладзе raidījums, kurā savu dziedātprasmi demonstrēja latviešu dziedātājs, modelis un dīdžejs Markus Riva (attēlā).

Riva uz skatuves kāpa ar Raimonda Paula dziesmu Любовь настала. Tiesa, šova vadītāja Konstantīna Meladzes simpātijas viņam neizdevās iekarot, bet pieredzes bagāto Krievijas šovbiznesa pārstāvi pārliecināja tas, kā uz puisi reaģēja žūrijā sēdošās dāmas.

Pēc viņa uzstāšanās daudzi raidījuma skatītāji metās ar saviem spriedumiem par pievilcīgo puisi un viņa priekšnesumu dalīties sociālajos tīklos - diezgan vienbalsīgi tika spriests, ka Baltijas valstu pārstāvis atstājis labu iespaidu.

Izskanējis arī viedoklis, ka līdz ar pirmo uzstāšanos Rivam izdevies iekarot tūkstošiem siržu, un daudzi sociālajos tīklos solījuši dziedātājam turēt par viņu savus īkšķīšus.

Pateicoties žūrijas dāmu atbalstam, Rivam izdevās kvalificēties šova nākamajai kārtai, bet to, kā viņam veiksies tālāk, rādīs laiks - šova mērķis ir izveidot spēcīgu puišu grupu, kura šova izskaņā tiktu pie līguma ar Meladzi.







Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!