Foto: Kadrs no video

Piektdienas, 3. aprīļa, vakarā varēja uzgavilēt visi mazā rīdzinieka Eduarda Rediko (attēlā) fani - viņam izdevās iekļūt šova Голос. Дети finālā.

Jau vēstījām, ka pirms mēneša 11 gadus vecais puisēns kļuva par īstu šova sensāciju, apburot gan žūrijas locekļus, gan skatītājus ar savu talantu un spēcīgajām falseta partijām.

Viņš izturēja "aklo noklausīšanos" un kvalificējās nākamajai kārtai, par savu skolotāju izvēloties Maksimu Fadejevu.

3. aprīļa raidījumā Fadejevs no savas komandas izvēlējās divus labākos. Iesākumā visi dalībnieki tika sadalīti pa trim un kopā izpildīja vienu dziesmu. Šajā kārtā mazajam rīdziniekam izdevās pārspēt savas konkurentes, un viņš iekļuva piecu labāko pulkā.

No tiem Fadejevs pēc vēl vienas kompozīcijas izpildīšanas izvēlējās divus pašus talantīgākos, starp kuriem bija arī Eduards, kurš dziedāja jau pirmajā kārtā izvēlēto dziedātāja Vitas kompozīciju Опера № 2.

Atgādinām, ka šajā šova sezona piedalījās vēl viena pārstāve no Latvijas Katrīna Paula Dīringa, kurai gan nepaveicās un neizdevās iekļūt Pelagejas komandas labāko divniekā, bet šajā raidījumā tapa zināms - šova veidotāji nolēmuši visiem līdz šim izkritušajiem dot otru iespēju.

Nākamajā raidījumā visi, kuriem nebija paveicies, cīnīsies par skatītāju simpātijām, un no katras komandas vēl pa vienam dalībniekam kvalificēsies finālam.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!