Foto: Reuters/Scanpix

32 gadus vecā amerikāņu aktrise Mišela Rodrigesa (attēlā), kura starptautiskajā Kannu kinofestivālā ieradusies, lai prezentētu savu jaunāko filmu Underground Comedy, dod priekšroku nevis sarkanajiem paklājiem, bet aktīvai atpūtai.

Aktrise Francijā atradusi kādu klusu nostūri, lai, lēkājot no virvēm, tramplīniem un klintīm, nodarbotos ar ūdens priekiem, taču arī tur visuresošie paparaci viņu atraduši, turklāt fotogrāfiem paveicies aktrisi nofotografēt no mugurpuses, kad viņas gandrīz bija pazaudējusi savas bikšeles.

Kā visai krāšņi šīs fotogrāfijas apraksta ārvalstu prese, "Rodrigesa Franciju pārsteidza ar savām klinšu kāpējas spējām un masīvajām vērtībām, kas kļuva redzamas pēc viņas biksīšu noslīdēšanas".

Rodrigesa kino pasaulē ienāca 2000. gadā, kad veiksmīgi debitēja agresīvas pusaudzes lomā filmā Girlfight, un kopš tā laika viņai lielākoties tiek uzticētas vīrišķīgu sieviešu lomas dažādos trilleros. Starp viņas pazīstamākajām filmām minamas The Fast and the Furious (2001), Resident Evil (2002), Avatar (2009), Machete (2010) un citas.

Savukārt viņas jaunākā filma ir režisora Vinsa Ofera komēdija Underground Comedy, kurā Rodrigesas partneri ir Adrians Broudijs un Lindsija Lohana. 1999. gadā šis pats režisors jau bija uzņēmis filmu The Underground Comedy Movie, un kritiķi to nodēvēja par "visu laiku vissliktāko komēdiju", bet tagad Vinss Ofers nolēmis laboties.

Foto: Vida Press
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!