Foto: DELFI

Telekanāla RīgaTV24 šovā Misija Marss viss attīstās ļoti strauji. Uz 200 dienām 80 kubikmetros ieslēgtie drosminieki jau tikuši galā ar pirmo šoku par ekstremālajiem dzīves apstākļiem un sadraudzējušies. Šova piektajā naktī divi pārīši jau gulējuši kopā.

Kā novēroja acīgākie šova skatītāji, kuri dalībnieku gaitām seko arī naktīs, pēdējā šova naktī jaunieši vairs negulēja katrs savā gultiņā - divas no puišu guļvietām bija tukšas, kamēr katras meitenes palagos bija ieritinājies pa papildus biedram.

Atklājās, ka pie Hasias ieritinājies Marbels (attēlā), taču atbilde uz jautājumu, kurš gulējis pie Stones, paliek atklāts - abi "kosmonauti" bija labi paslēpušies zem sedziņas. Skatītāji sazīmējuši, ka tukša zīmīgajā brīdī bija Ro Grīna gultiņa.

Kamēr jautājums par Stones gultasbiedru vēl ir miglā tīts, Hasias un Marbela starpā turpina šķīst dzirksteles. Arī dienas laikā abi kopā mēdz ieritināties zem sedziņas. Nupat Marbels iepriecinājis Hasiu ar masāžu, abi mīlnieki regulāri viens otru jokojoties apčamda un ēd ar vienu karotīti.

Šodien kādas sarunas laikā abi iegājuši jaunā līmenī un sākuši prātot par intīmām lietām. Marbels atklājis Hasiai kādu privātu niansi - viņš šova piešķitos šortus speciāli nēsājot mazliet nošļukušus, jo tā labāk jūtas viņa vīrišķais lepnums.

Pagaidām nav zināms, kā attiecības risināsies tālāk, jo Hasia, šovu uzsākot, izteicās, ka viņu ārpusē gaidot puisis, taču skatītāji var priecāties par to, ka jauniešu sarunas un attiecības slēgtajā telpā kļūst arvien nepiespiestākas.
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!