Foto: Privātais arhīvs

RīgaTV24 unikālā sociālā eksperimenta Misija Marss dalībniekus, nosvinot pirmo 80 kubikmetros nodzīvoto mēnesi, sagaidījis negaidīts pavērsiens. Kopš 28. septembra telpās pilnībā atslēgta elektrības padeve. Tumsā jau sākusies nekontrolēta meņģēšanās.

"Vakar "kosmosa kuģis" saskārās ar "saules vētru", tādējādi tika bojāta kuģa elektrības padeve. Tas nozīmē, ka turpmāk misijas dalībniekiem būs jāsadzīvo bez gaismas, līdz mirklim, kad krīzes situācija tiks novērsta," DELFI Izklaidei atklāj šova veidotāji.

Pēkšņo tumsu savā labā steigusi izmantot Hasia, kura metusies skūpstīt garmataino kolēģi Marbelu (pāris attēlā). Līdz ar to "kosmosa kuģī" oficiāli reģistrēts pirmais skūpsts. Marbels gan vēlāk taisnojies skatītājiem, ka Hasia esot viņu "sagrābusi", bet viņš nav spējis pretoties.

Taču šova veidotāji var pačukstēt, ka tā esot tikai oficiālā versija skatītājiem - patiesībā Marbels tumsas aizsegā turpina koķetēt ar Hasiu. Elektrības atslēgšana pamudinājusi uz mīlas priekiem arī citus - seksīgā Stone esot uzsākusi aktīvu flirtu ar līdz šim kautrīgo Kajaku.

Elektrības atslēgšana varētu pacelt 80 kubikmetru telpā notiekošās kaislības jaunā līmenī. Kā atklāj Misija Marss veidotāji, "kosmosa kuģī" joprojām valda melna tumsa, taču skatītājiem tiešraidē mājaslapā misijamarss.lv viss ir redzams, jo tiek filmēts ar īpašām tumsai piemērotām kamerām.

Tikmēr paši dalībnieki naivi domā, ka ir skatītājiem neredzami, un iedomātajā tumsas aizsegā atļaujas tādas vaļības, kā vēl nekad.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!