Foto: Publicitātes foto

Līdz ar darba nomaiņu savu tēlu pamainījis arī mūziķis un TV raidījumu vadītājs Zigfrīds Muktupāvels (attēlā). Aizejot no Bez tabu, lai sāktu karjeru kā kultūras raidījuma vadītājs, viņš atvadījies arī no savām garajām cirtām.

Līdz pleciem garie, mākslinieciski izspūrušie mati allaž bijuši Muktupāvela vizītkarte - tādu viņu daudzus gadus pazina gan mūzikas draugi, gan TV3 raidījuma Bez tabu skatītāji.

Septembra sākumā tapa zināms, ka Muktupāvels pēc gandrīz septiņiem darba gadiem pametīs Bez tabu, lai no oktobra Latvijas Televīzijas pirmajā kanālā vadītu kultūras pārraidi, kas ik svētdienas vakaru skatītājiem vēstīs par pašmāju kultūras dzīves leģendārākajiem pārstāvjiem.

Savā pēdējā darba nedēļā TV3 Muktupāvels pārsteidzis skatītājus ar jaunu tēlu - savus garos matus viņš apgriezis un ieveidojis kārtīgā, gludā sasukā.

TV skatītāji, novērtējot Muktupāvela jauno tēlu, jau sākuši mēļot, ka pārmaiņu iemesls varētu būt jaunais amats - par kultūras leģendām ar vēju matos nestāstīsi.

DELFI Izklaidei atklāj TV3 pārstāvji, priecāties par Muktupāvelu kā Bez tabu vadītāju skatītāji varēs vēl līdz septembra beigām, bet pēc tam viņš sāks darbu LTV.
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!