Foto: Publicitātes foto

Pēc šova Saimnieks meklē sievu trešās sezonas pirmā randiņa sērijas lielu ažiotāžu izraisījušas dāmas, kuras kandidē uz vecākā saimnieka Alfrida Lipovska (attēlā priekšplānā) sirdi. Skatītāji novērtējuši vecākā dalībnieka līgavas kā visskaistākās no kandidātēm un ķērušies pie padziļinātas Alfrida izpētes, lai noskaidrotu, vai viņš tik jaukas dāmas ir pelnījis.

No daudzajām dāmām, kuras bija atsūtījušas vēstules, Alfrids atlasīja piecas blondīnes vecumā no 46 līdz 55. No šīm piecām kungs atlasīja trīs sev tīkamākās - Irēnu Kretuli no Jelgavas, Irīnu Ozolu no Ikšķiles un Velgu Plataci no Ogres.

Uzreiz pēc sērijas tauta metās internetā, lai paustu pārsteigumu par to, cik visas trīs sievietes, kurām jau ir pāri 45, izskatās lieliski, pārspējot lielāko daļu šīs sezonas divdesmitgadīgo līgaviņu.

Tautas sajūsma par apburošajām sievietēm mijās ar skaudību pret sirmgalvi Alfridu, kuram nu priekšā tā laime vairākas dienas dzīvot kopā ar visām trim, lai beigās vienu, iespējams, apprecētu.

Uztraucoties par skaisto blondīņu likteni, tauta metusies arī pastiprināti pētīt Alfrida pagātni, lai noskaidrotu, vai sirmgalvja nodomi attiecībā uz izskatīgajām blondīnēm ir tīri. Šova skatītāji pēc globālā tīmekļa izpētīšanas nonākuši pie pārsteidzoša secinājuma - gandrīz visa informācija, kas internetā atrodama par Alfridu, ir viņa profili dažādu valstu iepazīšanās portālos.

Kungs dažādiem iepazīšanās portāliem norādījis, ka ir 190 centimetrus garš un 99 kilogramus smags, materiāli nodrošināts un meklē ilgstošas attiecības.

Arī portālā draugiem.lv Alfrida visas intereses saistās ar iepazīšanos. Viņš iesaistījies tādās domubiedru grupās kā Iepazīšanās klubiņš, kuru nenogurdams arī reklamē, Piemiedz, ja patīk! un pat reģistrējies grupā Tikšanās vieta sievietēm ap un pēc 40. Alfrida draugu lokā sociālajos tīklos ir tikai pieci vīriešu dzimuma pārstāvji, bet desmitiem dāmu.

Tiesa, tos, kas uztraucas par to, vai simpātiskās blondīnes nav nonākušas pusmūža brunču mednieka nagos, varētu nomierināt fakts, ka iepazīšanās portālos Alfrīds rosījies pavasarī, bet pēc pieteikšanās saimnieku šovam internetā mīlu vairs aktīvi nav meklējis.
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!