Foto: Publicitātes foto

No 2. janvāra ik darba dienu 11:10 TV3 atkārtoti rādīs populāro TV šovu Dejo ar zvaigzni 2, kurā, kā zināms, uzvarēja spēkavīrs Raivis Vidzis jeb Šreks (attēlā), informē televīzijas preses dienests.

Skatītāji atkal varēs saitkt desmit krāsainus, valdzinošus un dejot gribošus pārus - Raivi Vidzi un Violu Abrāmovu, Aishu un Māri Pūci, Uldi Marhilēviču un Ņinu Bezzubovu, Lindu Leen un Robertu Nemiro, Agri Blaubuku un Lauru Kosīti, Intu Teterovski un Ievu Kemleri, Ingrīdu Circeni un Kristapu Cīruli, Dagmāru Leganti un Oļegu Kuzņecovu, Jēkabu Nākumu un Zani Prokofjevu un Baibu Kantāni- Lazdiņu un Jevgeniju Arapočkinu. Šie šarmantie un dažādie dueti janvārī priecēs skatītājus un ļaus dienu pavadīt daudz ritmiskākās noskaņās.

Kuri ir tie brīži, kuri pirmie ataust atmiņā, iedomājoties par TV3 Dejo ar zvaigzni 2? Šarmantais un vienlaikus lēnīgi spriganais Šreks? Lindas Leen kaislīgais tango? Agra Blaubuka un Lauras Kosītes kaķu lomas? Enerģiskais un vienmēr pārsteidzošas emociju spridzeklis - Aisha un Māris Pūce? Vai tomēr Uldis Marhilēvičs un Ņina Bezzubova ar īpašo noskaņas radīšanu un tik perfekto attieksmi pret visu, ko iesāk?

Janvārī varēsiet vēlreiz izdzīvot dažādo emociju buķeti, kas virmoja Dejo ar zvaigzni 2 studijā!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!