Foto: Publicitātes foto

Piektdienas, 15. septembra, vakarā noslēdzās kanāla TV3 skatītāju iemīļotā seriāla "Viņas melo labāk" piektā sezona, un pārraides veidotāji ekrāna stāsta faniem bija sagatavojuši vairākus skaistus un arī skumjus pārsteigumus.

Sezonas noslēdzošā epizode sākās ar Kārļa (Lauris Subatnieks) un Baibas (Elīna Vāne) attiecību risināšanu. Ietekmīgais advokāts kādā no iepriekšējām sērijām dāmai, kura pie viņa strādā par mājkalpotāju, bija sasolījis viņu apprecēt.

Baiba šos solījumus bija uztvērusi pavisam nopietni, tāpēc sarīkoja romantisku vakaru, centās Kārli iekvēlināt ar seksīgu vešiņu un teica jāvārdu, bet Kārlis bija sašutis. Ietekmīgais advokāts sāka neganti ķērkt, ka viņš jau esot tikai pajokojis un nemūžam neprecētu savu mājkalpotāju, jo viņš piederot elitei un abi nākot no dažādiem sabiedrības slāņiem.

Asarās izplūdusī Baiba metās prom, bet laimīgā kārtā uz ielas viņa sastapa Māri (Andris Bulis), kurš tobrīd pavisam nejauši gāja garām Kārļa dzīvoklim un, kā reiz, jau bija izshēmojis varenu plānu, kā advokātu nolikt pie vietas, tādējādi nošaujot divus zaķus vienā piegājienā – palīdzot Baibai atriebties un pie reizes arī palīdzot Simonai (Ērika Eglija), kurai Kārlis mēģina atņemt aizbildniecības tiesības par abu kopīgo bērnu.

Kārļa mašīnā ar Baibas palīdzību tika iefīrētas narkotikas, savukārt ar Māra ziņu viņš devās uz Krieviju palīdzēt kādam ietekmīgam kundziņam, bet uz robežas advokāts tika apcietināts par narkotiku uzglabāšanu un pārvadāšanu.

No Māra rokas nācās ciest arī afēristam Fēliksam (Juris Bartkevičs). Māris, sadarbojoties ar kriminālpoliciju, izspiedējam iesmērēja viltotu naudu, un vēlāk pie viņa ieradās likumsargi, kuriem bija kratīšanas orderis.

Savukārt mīlas dzīvē Mārim noslēguma sērijā tik labi vis negāja. Pie apvāršņa parādījās viņa mīļākā Samanta (Kristīne Belicka), ar kuru viņš jau labu laiku krāpj Martu (Evija Skulte). Piegulētāja uzstāja, lai Māris pamet draudzeni un izstāsta viņai par abu romānu.

Tas gan nebija nepieciešams – Marta, kurai jau bija radušās aizdomas, nejauši uzskrēja Mārim, kurš tobrīd maigojās ar Samantu. Tad arī krāpnieks sadūšojās pateikt, ka viņš tagad nolēmis būt kopā ar mīļāko.

Savukārt Marta nav pirmo reizi ar pīpi uz jumta, un viņa veikli izgudroja plānu, kā tikt vaļā no Samantas. Viņa Māra mīļākajai piesolīja brangu summiņu, ja tā pazudīs no Māra dzīves, un Belickas atveidotā daiļaviņa bija ar mieru. Lai nodrošinātu, ka viss norit gludi, Marta sarunu slepus ierakstīja diktofonā.
Foto: Publicitātes foto

Pēc mīļākās atraidījuma Māris steidza atpakaļ pie Martas un, nometies ceļos, lūdza viņai piedošanu.

Savukārt Margarita (Karīna Tatarinova) atrada jaunu darbu – viņa sāka strādāt par asistenti pie fotogrāfa Viestura (Ainārs Ančevskis), kura mamma laimīgas sagadīšanās dēļ strādā bāriņtiesā un lūdza dēlam nodot ziņu Simonai, ka Kārļa dokumenti atzīti par falšiem un viņam neizdosies bijušajai sievai atņemt abu kopīgo bērnu.
Foto: Publicitātes foto
Kā ķirsītis uz saldās kūciņas Simonas laimei vēl bija arī tas, ka Kārlis iekrita Māra lamatās un nonāca apcietinājumā, un viņa steidza dzert šampanieti ar mīļoto Reini (Gints Andžāns). Sērijas izskaņā Simona Reinim paziņoja priecīgus jaunumus – viņa ir abu kopīgā bērna gaidībās.
Foto: Publicitātes foto

Savukārt Arvja (Lauris Dzelzītis) un Māra meitas Marijas (Anete Krasovska) laulība piedzīvoja krahu, jo sieva nespēja vīram piedot, ka viņš ceļojuma laikā uz Kanāriju salām lakstojies ar citu daiļavu.

Pie sasitas siles palika arī Konrāds (Kārlis Neimanis), kurš devās ceļojumā uz Zviedriju kopā ar Fēliksa meitu, Marijas draudzeni Ketiju (Lelde Dreimane). Jaunā sieviete nejauši noklausījās telefonsarunu, kurā Konrāds bijušajai mīļotajai sola apciemot viņu Londonā un klāsta, ka esot bezgala sailgojies.

Ketija bija tik satriekta, ka aizjoza uz kajīti, nospēra Konrādam visu skaidro naudu, kuru viņš bija dabūjis par pārdoto dzīvokli, un aizlaidās tālēs zilajās.

Arī Baibiņas mīlas dzīve nokārtojās – viņa atgriezās pie Robertiņa (Māris Bezmers), kura mamma abiem beidzot deva savu svētību.

Turklāt vēl jo lielāks prieks bija par to, ka vešiņa, kurā Baiba sērijas sākumā kārdināja Kārli, nebija iegādāta velti – tagad viņa tajās pašās mežģīnēs, zīdā un zeķturos mēģināja iekvēlināt Robertu.
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!