Foto: Publicitātes foto

Piektdienas, 19. maija, vakarā pie televizoru ekrāniem, bruņojušies ar mutautiņiem, pulcējās "UgunsGrēka" fani – pēc gadiem ilgām kaislībām, pārdzīvojumiem un kurioziem tika demonstrēta seriāla pēdējā sērija.

Seriāla izskaņas sērijā labie notikumi bira kā no pārpilnības raga – ja sākumā šķita, ka kāzām pošas tikai Zentiņa ar Induli, tad drīz vien tapa skaidrs, ka arī Dana un Gatis nolēmuši iet pie altāra.

Jukas gan radīja fakts, ka abi pāri viesnīcas lapenē gatavojas laulāties vienā laikā, bet par otra pāra plāniem pat nebija dzirdējuši. Sākās pamatīgs ķīviņš – bagātnieki negribēja piekāpties istabenei un policistam un arī kopā kāzas rīkot nevēlējās. Kad Zentiņa jau bija sabēdājusies par zaudēto laimi, bet abi līgavaiņi – gandrīz sakāvušies –, beigu beigās tika panākts risinājums un nolemts tomēr precēties vienlaicīgi.

Zentiņas un Indulīša laimei ceļā metās arī policista mamma, paklusām līgavai iestāstot, ka nākamajam vīram ir ne tikai ārlaulības bērni, bet arī aizdomīgi labas attiecības ar viņu mātēm. Šiverīgā istabene devās pasēdēt laivā un paraudāt par skumjajiem jaunumiem, bet, kad uzradās Indulītis, sāka brēkt, ka brauks slīcināties.

Indulis gan paskaidroja, ka mātes rādītajās bildēs iemūžinātie bērni ir no bērnunama, kur viņš agrāk strādājis. Kad šis pārpratums bija atrisināts, Indulis ar mammu devās iepazīties ar slavenajiem Zentiņas "bārenīšiem".

Foto: Publicitātes foto
Kamēr visi gatavojās kāzām, Eva tika izlikta no "Mare SPA" un pauda ciešu apņemšanos kāzas izjaukt, protams, liekot lietā seriāla gaitā jau pārbaudīto paņēmienu – slepkavību. Viņa palīgos aicināja Megiju, kura gan pamatoti norādīja, ka dubultslepkavība nav labākais risinājums.

Tas gan ugunīgo melnmati neatturēja – neraugoties uz apsargiem, kas čumēja un mudžēja viesnīcā, viņa ielavījās līgavas numuriņā, kur Dana īsi pirms laulību ceremonijas bija iesnaudusies vannā, un kailām rokām metās viņu slīcināt.

Tiesa, arī šoreiz scenārija autori nepievīla skatītājus. Pēdējā brīdī vannasistabā bez klauvēšanas iebrāzās vecais Pētersons un izbiedēja slepkavu, kuru jau pēc īsa mirkļa notvēra muskuļots tēvainis, un abi pāri, neviena netraucēti, varēja soļot pie altāra.

Foto: Publicitātes foto
Nez no kurienes viesnīcā uzradās Nikolajs, kurš steidza bildināt Mildiņu, bet Pētersons pēc skaistās ceremonijas metās uz ceļa, lai pasniegtu Lidijai paša notverto Danas līgavas pušķi, liekot fanu sirdīm sažņaugties lielas laimes priekšnojautās.

Kad jau šķita, ka labo ziņu ir gana, Žeņa Fēliksam paziņoja, ka ir bērniņa gaidībās, liekot skarbajam vīrietim gluži vai apraudāties, un arī skatītāji pie televizoru ekrāniem varēja no iemīļotā seriāla un tā varoņiem atvadīties vieglu sirdi.

Seriālam "UgunsGrēks" skatītāji uzticīgi seko līdzi no 2009. gada 15. marta, kad to sāka pārraidīt kanālā TV3, bet tā vēsture stiepjas vēl senākā pagātnē, kad Latvijas Televīzija 2006. gada rudenī sāka demonstrēt seriālu "Neprāta cena", kas tad arī vēlāk kļuva par "UgunsGrēku".
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!