Foto: Publicitātes foto

25. aprīļa šovs Precētie pret brīvajiem beidzās uz daudzsološas nots un radīja iespaidu, ka spēlē beidzot izveidojies pāris. Pēc raidījuma gan tapis zināms – viss nav tik skaisti, kā izskatījās TV ekrānos. Lai arī galveno varoni, smuko Līvu, skūpstīja visi, meitenes tā īsti nevajadzēja nevienam. Pat brīvais čalis pēc balvas iegūšanas Līvu izbrāķējis.

Šova ceturtajā sērijā galveno varoni kā savu sapņu sievieti daudzināja un ar kvēliem skūpstiem apbēra visi trīs puiši. Meitene atšifrēja, ka brīvais ir Toms – puisis, kurš noslēguma vakariņu laikā paziņoja, ka atvedīs Līvu uz šo restorānu vēlreiz, ja meitene izvēlēsies viņu.

Līva noticēja, un sērija beidzās daudzsološi – kopīgi saņemot 1000 eiro dāvanu karti, abi vienojās skūpstā (attēlā). Skatītāji jau sapriecājās, ka šovā, kas līdz šim pāriem licis plūkties, beidzot uzplaukusi arī mīlestība.

Portālam Skaties.lv Toms atklājis, ka realitāte ir skarbāka – arī viņš Līvu apvārdojis ar saviem meliem tāpat kā precētie puiši. Kaislīgais skūpsts un solījums attiecības turpināt bijuši daļa no stratēģijas, lai iegūtu naudas balvu.

"Īsti nepiesaista tas cilvēks. Pēc šova arī nekādus kontaktus neesmu uzturējis," intervijā portālam Skaties.lv atklājis Toms. Savu kaislīgo skūpstīšanos viņš skaidro kā lietu, kas piederējusies pie spēles.

"Tas pasākums tomēr ir diezgan uzspēlēts un samākslots, vismaz man tā liekas. Ja nebūtu kameru un citu cilvēku riņķī, man šķiet, ka tas viss būtu citādāk," pārdomās dalījies Toms. Lieliskais melis atklājis, ka dalībai mīlas spēlē viņu pieteicies draugs un Toms vienkārši gribējis pamēģināt spēles garšu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!