Foto: Publicitātes foto
Ceturtdienas, 1. novembra, vakarā skatītāji atkal varēja sekot līdzi priekiem un bēdām šovā "Lauku sēta", un par vienu no emocionālākajām epizodēm izvērtās izbalsošana.

Šīs nedēļas galvenais darbiņš bija bruģa likšana. Meiteņu komandu vadīja "lielā" Sanita, savukārt vīrus – Rasmuss. Dairis tikmēr saimniekoja virtuvē.

Meitenēm ar bruģēšanu pavisam neveicās, tomēr Sanita braši visas komandēja un norādīja, kas darāms, un darbi turpinājās pat tumsā. Šādu uzcītību ļoti novērtēja saimnieki, kuri "lielo" Sanitu iecēla par nedēļas čaklīti.

Šova dalībnieki atrada laiku arī romantiskiem brīžiem. Rasmuss savu simpātiju "mazo" Sanitu veda uz dīķi un mācīja viņai peldēt. Abi ļāvās arī flirtam.

Savukārt Dairis un "lielā" Sanita devās uz randiņu lāpu gaismā. Kā atzina vīrietis, viņam dāma iepatikusies un labprāt ar viņu veidotu attiecības arī ārpus šova.

Drīz arī klāt bija izbalsošanas ceremonija, kurā kā pirmais uz soliņa sēdās nedēļas pavārs Dairis – saimnieki viņu iecēla sliņķa godā. Savukārt iekšējā balsojumā tika lemts, ka blakus viņam sēdīsies Dzintars, kurš pirms tam savās vīzijās bija redzējis, ka viņam pupiņu šķirošanā būs jāmērojas spēkiem ar Evu.

Dzintars bija manāmi pārsteigts, jo savās vīzijās bija redzējis, ka ar Dairi cīnīsies finālā, bet nu izrādās, ka viņa pareģojumi bijuši aplami.

Cīņa pupiņu šķirošanā starp abiem vīriem izvērtās sīva. Tikai par mata tiesu no došanās mājās paglābās Dzintars, kurš paguva pirmais iesaukties, ka darbiņš ir paveikts. Pārējie dalībnieki atzina – atvadīties no Daira esot bezgala skumji.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!