Foto: Publicitātes foto

Jau 15. oktobrī TV3 skatītāju vērtējumam tiks nodota šova "X Faktors" fināla sērijas pirmā tiešraide, kurā 12 paši labākie dalībnieki uzsāks cīņu par galveno balvu. Īsi pirms fināla cīņas sākuma tapis zināms – viens no dalībniekiem projektu pametis.

Kā vēsta telekanāla pārstāvji, žūrijas pārstāves un mentores Aijas Auškāpas vadītajā kategorijā 16-25 gadi cīņu par uzvaru neturpinās Roberts Memmēns (attēlā pa kreisi).

Memmēna vietu fināla sērijās ieņems 18 gadus jaunais Lauris Bergmanis (attēlā pa labi), kurš raidījumā izpildīja dziesmu, kas bija veltīta brālim – "Brother". Bergmanis pēc priekšnesuma "ieguva" krēslu, ko vēlāk nācās pamest, jo tas tika piešķirts Memmēnam.

"Ja godīgi, es neticēju, ka varēšu "X Faktorā" nokļūt tik tālu. Iekšēji jau kādu laiku vēlējos savus spēkus izmēģināt kā solomākslinieks, tādēļ arī pieņēmu izaicinājumu – pieteikties "X Faktora" digitālajā atlasē. Liels bija man pārsteigums, kad uzzināju, ka esmu iekļuvis šovā, bet vēlāk jau krēslu izaicinājumos un Aijas Auškāpas komandā. Taču jau vairākus gadus dziedu arī grupā "Framest", kurā esmu bass, un šova atlašu norises laikā mana un pārējo grupas biedru sadarbība neapstājās.

Ar grupu tika veidoti dažādi kopīgi nākotnes plāni, un tā sakrita, ka tiku šova fināla sērijās, bet to laikā ir iekritusi grupas pasaules tūre," lēmumu pamest projektu skaidrojis Memmēns.

Svētdien, 15. oktobrī, sāksies "X Faktora" fināla sērijas, kurās startēs 12 spožākie pretendenti trīs kategorijās: 16-25 gadi, 25+ un vokālie ansambļi. Pretendentu turpmāko dalību šovā noteiks žūrijas pārstāvju un skatītāju balsojums.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!