Foto: Publicitātes foto

Pirmdienas, 22. maija, vakarā TV3 skatītāju vērtējumam tika nodota skandalozā šova "Precētie pret brīvajiem" jaunākā sērija, kurā trīs valdzinošu dāmu viltībām pretī stājās apbedīšanas kantora darbinieks Arnis, kurš pats sevi dēvē par "vīrieti labākajos gados".

Raidījuma galvenā zvaigzne šoreiz bija Arnis, kurš attiecību veidošanā savulaik aktīvi izmantojis iepazīšanās portālus, tomēr ideālo sievieti viņam pagaidām nav izdevies atrast. Pašpārliecinātais vīrietis apgalvoja, ka viņš bez problēmām spējot atmaskot krāpnieces, jo viņam esot laba intuīcija, un randiņos bija gatavs dažādām provokācijām, skatītājiem piesolot plikumus un citas draiskas izklaides.

Pirmā ar Arni tikās brīvā meitene Santa no Iecavas. Viņa sava kavaliera simpātijas centās izpelnīties ar romantisku zirgu izjādi. Tiesa, "vīrietim labākajos gados" šī izklaide, šķiet, īsti nebija pa prātam, un viņš nekautrējās izrādīt uzmanību citai sievietei – staļļa saimniecei.

Santa gan ar to nebija mierā, un randiņa turpinājumā abi viens otram veltīja visnotaļ indīgas frāzes – nokaitinātā dāma Arni nodēvēja par lecīgu, iedomīgu un diezgan neuzmanīgu.
Foto: Publicitātes foto

Savukārt Arnis, lai gan sākumā sacīja, ka pirmais iespaids par dāmu esot pozitīvs, atzina, ka viņam tomēr labāk patīkot blondīnes. Viņš arī prātoja, ka viens no Santas lielākajiem mīnusiem ir tas, ka viņa negatavo ēst. Tāpat vīrietis bija izspriedis – viņa gultā varētu būt diezgan auksta, kas, viņaprāt, esot vēl lielāks mīnuss. Randiņa izskaņā kungs atzina – viņam Santa nepatīkot.

Tālāk Arņa ceļi krustojās ar precēto Līgu no Rēzeknes. Jāatzīmē, ka viņa ar mīļoto Māri krāpnieku šovā izmēģina spēkus jau otro reizi, tiesa, šoreiz – apgrieztās lomās.
Foto: Publicitātes foto

Arnim Līga tīri labi gāja pie sirds, tomēr sarunas īsti nevedās. Abi spēlēja galda spēli ar iedzeršanu, bet drīz vien vīrietis ar viņu bija gatavs izmēģināt draiskas rotaļas, kas vainagojās ar to, ka uz rokudzelžos saslēgtās daiļavas ķermeņa tika rakstīti mīlas pilni vārdi. Savukārt viņas vīrs Māris atzina – viņam tas viss pamazām sākot krist uz nerviem.

Uz trešo randiņu Arnis, apņēmības pilns, ka beidzot noteikti satiks brīvo meiteni, devās ar dzīvespriecīgo koķeti Inesi, kura interesējas par astroloģiju un numeroloģiju. Starp abiem uzreiz bija jūtama saskaņa, par ko arī liecināja nemitīgie smiekli un jautrība. Kavalieris aizkadrā neslēpa – draudzīgā blondīne viņam esot iepatikusies.
Foto: Publicitātes foto

Precētā dāma bija gatava iet līdz galam, lai pārliecinātu kavalieri, ka viņa ir brīva. Viņa atļāva atpogāt savu blūzīti, pa viņas ķermeni slidināt spalvu slotiņu un aprakstīt viņas krūtis. Inese arī nesamulsa, kad Arnis viņu aicināja apsēsties viņam klēpī – simpātiskā blondīne piekrita un sniedza kavalierim vairākas bučas.

Pēc visiem randiņiem pašpārliecinātajam Arnim bija jāpieņem izšķirošais lēmums, izvēloties, kuras divas no satiktajām sievietēm ir aizņemtas, bet kuras sirds vēl ir brīva.

Lai gan šķita, ka Inesei izdevies aptīt Arni ap pirkstu un viņš iekritis viņas lamatās, jo vīrietis neslēpa – tieši šī dāma viņam iepatikusies visvairāk –, beigās ar teju vai apbrīnojamām novērošanas spējām viņš tomēr izsprieda, ka brīvā meitene ir Santa. Abi saņēma 800 eiro lielu balvu, ko pēc šova draudzīgi sadalīt.
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!