Foto: DELFI
Simpātiskā tumšmate Kate Kantore cīņā par Aināra Burceva (pāris attēlā) sirdi 'Netīrajās dejās', iespējams, ir mazliet priviliģētākā situācijā. Pirmo reizi ieraugot Aināru, meitene sapratusi, ka abi jau ir pazīstami un sadejojušies jau iepriekš.

"Pirmo reizi ieraugot puisi, par ko būs jācīnās šovā, secināju, ka man viņš nav gluži svešs. Uz deju grīdas jau esam tikušies un sadejojušies. Tādā ziņā es Aināru pazīstu," sarunā ar "Delfi Izklaide" atklāj Kate.

Viņa gan steidz piebilst, ka iepriekš abu sadarbība bijusi tīri profesionāla – abus vieno salsa. Un ziņa, ka šovā būs jācīnās par jau zināma kolēģa sirdi, nav bijis nepatīkams pārsteigums

"Kā cilvēku es viņu nepazinu. Mēs pat nebijām kārtīgi runājuši, iepazinušies tuvāk. Taču, jā, ja dejā esmu viņam iepatikusies jau iepriekš, iespējams, tas, ka esam pazīstami, ir mans trumpis," spriež Kate.

Meitene esot dejojusi visu dzīvi. Tagad jau sesto gadu viņa nodarbojos ar salsu – darbojas kā pasniedzēja un uzstājas ar šovgrupu "Agua!". Tas, ka Kate labi pārzina salsas knifiņus, gan nedod viņai pilnīgu pārliecību par to, ka uzvara garantēta.

"Šovs jau nav tikai par dejošanu, te ir runa par jūtu ķīmiju. Ja viņam neradīsies jūtas pret mani, diez vai kaut ko varēs panākt ar labu dejošanu. Taču es ceru, ka šis nebūs tas gadījums," smejas Kate. Meitene gatava dažādiem pavērsieniem un ir gatava arī pašam pozitīvākajam scenārijam.

"Dzīvē ir sanācis visādi – man ir bijusi slikta attiecību pieredze un arī ļoti forši puiši. Un kāpēc gan neizmēģināt laimi šovā? Dzīve ir viena, mēģinu izbaudīt visu, ko tā man dod. Tāpēc arī esmu šeit.

Un kas to zina – varbūt Ainārs iepatīkas un sanāk kas vairāk?" gatava ļauties piedzīvojumam ir Kate.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!