Foto: DELFI

Meiteņu cīņa par dejotāju Aināru Burcevu attiecību šova "Netīrās dejas" ietvaros draudēja nonākt strupceļā – pēc tad, kad puisi pirmajā naktī pavedināja Evelīna, pārējās pauda vēlmi no cīņas atteikties. Taču nu vētra pierimusi – meitenes atkal ir pilnas cīņasspara, jo īpaši Annija Bērziņa, kuru Ainārs pirmajā vakarā nesmuki piekrāpa (pāris attēlā).

Skandalozās pirmās nakts notikumus, kad Ainārs izvēlējās ļauties Evelīnas valdzinājumam, aizmirstot, ka uz viņu cer arī citas meitenes, visgrūtāk pārdzīvot bija Annijai.

Meitenei Ainārs iepatikās jau no pirmā skatiena, un tieši tāpēc viņa dejotāju uzaicināja uz randiņu, uz kuru tā arī nesagaidīja. Annija atklāj "Delfi Izklaidei", ka tikusi galā ar emocijām un piedevusi Aināram nesmuko izgājienu.

"Viņš atstāja mani gaidot. Biju ļoti bēdīga, bet tajā pašā laikā ļoti dusmīga. Bet nu jau kaut kā esmu pārdzīvojusi. No Evelīnas uzzināju, ka viņai nemaz nebija zināms, ka mums kaut kas sarunāts.

Vēl nav izdevies pajautāt Aināram, kādēļ viņš tā izdarīja," stāsta simpātiskā meitene. Viņa uz šovu atnākusi ar nopietniem nolūkiem, tāpēc spēlēs līdz galam, lai arī citas meitenes jau paudušas viedokli, ka par Aināru nav vērts cīnīties.

Annija aizgājusi no darba, lai tikai varētu piedalīties šovā. Meitene 14 gadus dejojusi tautas dejās un allaž gribējusi izmēģināt salsu, taču ne jau deja bijusi galvenais, kas vilinājis piedalīties vasaras piedzīvojumā.

"Protams, tas bija puisis. Es joprojām ceru, ka es viņu iegūšu. Man tā šķiet, ka es varētu būt tā, kurai Ainārs patīk visvairāk. Viņš ir simpātisks un, cik es ar viņu esmu runājusi, liekas tīri interesants. Labprāt veidotu ar viņu attiecības, ja viņš to vēlētos," atkāpties no ieceres Evelīnas dēļ negrib Annija.

Meiteni ļoti piesaistot arī Aināra dejotprasme – iepriekšējais puisis viņu ballē esot nometis uz zemes un vēl par to pasmējies. Šis nav tāds.

Arī Annija gatava šova ietvaros pārkāpt savas robežas – viņa, ja tas būtu vajadzīgs, varētu paņemt rokās zirnekli vai, pārvarot bailes no augstuma, izlēkt ar izpletni. Valdzināt puisi ar plikumiem viņa gan nedomā – tik drosmīga kā Evelīna Annija neesot. Taču meitenei ir plāns, kā iegūt šo puisi, jo viņa uz šo šovu liek lielas cerības.

"Es meklēju nopietnas attiecības ar visām kāzām, ģimenes veidošanu. Es domāju, ka šis puisis ir tā vērts. Gribētos ar viņu divatā parunāt, bet vēl nav bijis tādas iespējas, jo apkārt ir citas meitenes. Grūti izcīnīt laiku divatā," tā Annija.

Meitene vēlas aizstāvēt Aināru, kuru jau aprunā kā "zīmuli", kurš uz "Netīrajām dejām" atnācis vien izrādīties un pabaudīt meiteņu pielūgsmi.

"Man šķiet, ka arī viņš meklē īstu mīlestību. Es vismaz tā ceru. Man ir mazliet aizdomas, ka viņam iepatikusies Evelīna, bet cerēšu, ka viņš mainīs savu lēmumu," bez cīņas nepadosies izskatīgā meitene.
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!