Foto: DELFI

Daudziem vēl aizvien atmiņā palicis aizvadītās vasaras karstākais pašmāju TV projekts "Netīrās dejas", kurā dzima arī vairākas jaunas zvaigznes. Starp tām krāšņi izceļas daiļā Evelīna Šaulīte, kura jau pirmajā randiņā pavedināja nolūkoto brašuli Aināru Burcevu (abi attēlā).

Tagad pāris nolēmis atgriezties televizoru ekrānos – viņi piedalījies jaunajā attiecību šovā "Melu detektīvs", kas telekanālā "STV Pirmā!" startēs jau ceturtdien, 2. martā.

Kaut gan cilvēkiem, kuri ir romantiskās attiecībās, šķiet, nekas neliedz atklāti runāt par emocionāli būtiskiem jautājumiem, visbiežāk par šķiršanās iemeslu tiek minēta mūžsenā problēma - uzticības trūkums.

Jaunajā attiecību šovā "Melu detektīvs" skatītāji satiks dažāda vecuma mīlas pārus un kļūs par lieciniekiem, iespējams, godīgākajai sarunai viņu mūžā, kad katrs beidzot noskaidros atbildes uz svarīgajiem jautājumiem.

Šoreiz viņiem no atbildēm izvairīties neizdosies, vēl jo vairāk - viņi nevarēs arī samelot, jo, pirms tikties pie diskusiju galda, abi šova dalībnieki tiks pārbaudīti ar melu detektora palīdzību. Viņi jautās visu, kas uz sirds, un saņems godīgas atbildes, sola šova veidotāji.

Starp pirmajiem drosmīgajiem pāriem būs arī Evelīna un Ainārs, kuru saruna, iespējams, atklās ko iepriekš plašākai sabiedrībai nezināmu par viņu attiecībām šovā un ārpus tā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!