Foto: DELFI
Pēc parādīšanās 'Netīrajās dejās' simpātiskais Kims Šipillo (attēlā) iekarojis ne tikai šova dalībnieču, bet arī daudzu pie ekrāniem sēdošo dāmu sirdis. Galantais sapņu princis neslēpj, ka dzīvē jau piedzīvojis situāciju, kad vairākas sievietes savstarpēji cīnās par viņa mīlestību.

"Nav pirmā reize, kad meitenes par mani cīnās, ir jau bijušas tādas situācijas. Par sapņu vīriešiem sievietes bieži vien cīnās, vienīgi dzīvē tas nav tik ļoti redzams. Ekrānā viss ir koncentrētāks un uzskatāmāks, dzīvē tas notiek nemanāmāk.

Vai es esmu sapņu vīrietis? Gribētos cerēt, ka šova meitenēm es esmu sapņu vīrietis," sarunā ar "Delfi Izklaide" neslēpj Kims. Simpātiskais puisis atklāj, ka atrast smuku meiteni, ar ko ļauties romāniņam, viņam kā atraktīvam dejotājam nav problēmu.

Taču viņš vēlas ko vairāk. Tāpēc arī Kims ir šovā. "Atrast meiteni nav problēma nevienam dejotājam. Bet, lai atrastu to īsto cilvēku, ar saskaņu dejā nepietiek, jāņem vairākas sfēras.

Mana galvenā motivācija, piedaloties šovā, ir atrast īsto cilvēku. Esmu šeit mīlestības dēļ. Un kāpēc lai tas nenotiktu šovā?

Nav nozīmes, kur mēs esam satikušies. Attiecības var izveidoties kā šovā, tā reālajā dzīvē. Es domāju, ka starp mums nevajadzētu būt nekādām barjerām tikai tāpēc, ka tas ir šovs," pret mīlas spēli nopietni attiecas puisis.

Kims neslēpj, ka viņam bijusi dažāda pieredze. "Visādas attiecības man ir bijušas. Dažādi gan no manas puses, gan no otra cilvēka puses esam attiekušies viens pret otru.

Šeit, šovā, ceru beidzot satikt meiteni, kura mani tiešām kopējā veidolā spēs pārliecināt par to, ka viņa ir tas cilvēks, ko es esmu meklējis. Viena lieta ir ārējais veidols. Man šķiet, ka tieši deja būs tā, kas palīdzēs iesakņoties tajā cilvēkā, ieskatīties tajās sajūtās.

Es domāju, ka tā būs tā pēdējā atslēga, pēc kuras sapratīšu, ka cilvēks ideāli der man. Pēc dejas var spriest ļoti daudz – kā otrs atveras, vai cilvēks mēģina ieklausīties partnerī, vai vēlas dominēt. Var uztvert otra sajūtas un emocijas," priecīgs par iespēju otro pusīti pārbaudīt dančos ir profesionālis.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!