Foto: Publicitātes foto

Trešdienas, 7. septembra, vakarā noslēdzās šīs vasaras aprunātākais pašmāju televīzijas projekts "Netīrās dejas". Uzvaras laurus tajā plūcā Ainārs Burcevs un Kate Kantore (abi attēlā), un jau šķita, nekas nevar stāties ceļā abu kopīgajai laimei.

Jau vēstīts, ka šova noslēgumā uzvarētājus gaidīja pārsteigums – kad Kate bija izvēlējusies atteikties no naudas, Lauris Reiniks paziņoja, ka 5000 eiro balvu saņems abi un varēs to tērēt kopīgi.

No televizoru ekrāniem staroja mīlestība, un radās iespaids, ka Kate un Ainārs ir kā radīti viens otram arī ārpus deju plača. Pēc šova tapis zināms, ka realitātes pārbaudi attiecības tomēr nav izturējušas.

"Ar Aināru esam palikuši labos draugos, bet ārpus kamerām attiecības nesanāca izveidot. Tomēr esam pārāk atšķirīgi," "Delfi Izklaidei" atklāj Kate.

Ar saņemto naudas balvu gan problēmu nebūšot – to abi jaunieši nolēmuši brālīgi sadalīt uz pusēm, un Kate jau arī zina, kā savu daļu tērēs.

"Par savu daļu varu teikt, ka to ieguldīšu Kubas salsas festivālā "Timba Para Ti", kuru šogad rīkojam," apņēmīgi nākotnē raugās pievilcīgā salsas dejotāja.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!