Foto: Publicitātes foto

Pirmdienas, 24. aprīļa, vakarā TV3 skatītāju vērtējumam tika nodota otrais šova "Precētie pret brīvajiem" raidījums, kurā trīs valdzinošu meiteņu viltībām pretī stājās Niks.

Raidījuma galvenais varonis šoreiz bija apņēmības pilnais Niks, kurš brīvo laiku labprāt pavada biljarda zālē. Tāpat pievilcīgais jauneklis prot dejot, bet uz randiņiem viņš devās ar pārliecību, ka neviena meitene viņam ausis ar meliem neaizrunās.

Pirmā ar Niku tikās Viktorija, kurai patīk automašīnas, video spēles un mīkstās mantiņas. Tieši šīs lietas meiteni arī "iegāza", jo Niks pēc vērīgas dzīvokļa apskates un sarunas ar Viktoriju pieļāva, ka viņa ir ne tikai aizņemta, bet arī audzina bērnu, jo citādi rotaļlietu klātbūtni pieauguša cilvēka miteklī Niks nespēja izskaidrot.

Viktorijai arī ar melošanu īpaši labi nevedās, un viņa pati sapinās sevis teiktajā, tikai vairojot uzmanīgā puiša šaubas.

Randiņā ar Ketiju puisim jau gāja labāk, un abi jaunieši pat tika līdz gultai, kur izmēģināja Kamasūtras pozas. Notiekošajā aizkadrā noraudzījās meitenes vīrs, kurš gan spēja saglabāt savaldību, redzot, kā viņa sieviņa draiskojas pa gultu ar citu.

Uz trešo randiņu Niks devās, tērpies vienās apakšbiksēs, un liels bija viņa pārsteigums, kad Krista viņu sagaidīja, uzcirtusies vien vieglā halātiņā. Abi ātri vien nonāca līdz gultai, kur meitene puiša augumu izrotāja ar putukrējumu un pat nedaudz palaizīja šova galveno varoni.

Aizkadrā abu draiskošanas smiedamās vēroja Kristas draudzenes, un meiteņu verdikts bija viennozīmīgs – ja puisis Kristai nebūtu par īsu, iespējams, abiem jauniešiem pat varētu kas sanākt.

Pēc visiem randiņiem Nikam bija jāpieņem izšķirošais lēmums, izvēloties, kuras divas no sastaptajām daiļavām ir aizņemtas, bet kuras sirds vēl ir brīva.

Balstoties uz savām gluži vai apbrīnojamajām novērošanas spējām un intuīciju, Niks sprieda pareizi, un abi ar Kristu viņi saņēma 800 eiro lielu balvu, ko pēc šova brālīgi sadalīt vai tērēt kopīgi.
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!