Foto: Publicitātes foto

Veselības problēmu dēļ TV3 šovu Dejo ar zvaigzni pāris dienas pēc veiksmīga starta ceturtajā raidījumā pamet populārais pavārs Elmārs Tannis. Līdz ar viņu konkursu pamet arī dejotāja Elza Pole (abi attēlā).

Pēc uzstāšanās trešajā raidījumā Tannim sākās problēmas ar kāju - tajā sākās neizskaidrojamas sāpes. Par spīti stiprajām sāpēm pavārs tomēr izlēma turpināt šovu. Ceturtā raidījuma uznācienā sadejoties ar Elzu izdevās godam - nezinātājs nepateiktu, ka Tannis patiesībā mokās sāpēs.

Vien allaž bargā žūrija pamanīja to, ka Tannim kājas sāpju dēļ dejas solis neiet tik raiti, kā gribētos, taču nekādas atlaides pārim tāpēc netika dotas. Gluži pretēji - baleta pedagogs Vladimirs Ponomarjovs pat paziņoja, ka savulaik dejojis ar lauztu kāju, tā ka Tannim neesot, par ko sūdzēties.

Trīs dienas pēc šī priekšnesuma portāls Skaties.lv ziņo, ka Tannis pēc magnētiskās rezonenses procedūras veikšanas tomēr pieņēmis lēmumu no šova izstāties. Par to, cik nopietna ir Taņņa trauma, pagaidām informācijas nav, taču tas esot kas nopietnāks par parastu sasitumu vai sastiepumu.

"Ārsts teica, ka labāk būtu peldēt vai spēlēt šahu. Man būs jāturpina vingrot kaut kādā citādā veidā un jāatsakās no šova. Ir ļoti žēl, jo mēs sasniedzām diezgan daudz. Pats biju domājis, ka piedalīšos tikai pirmajā un varbūt otrajā raidījumā," portālam Skaties.lv lēmumu paziņojis Tannis, piebilstot, ka pēc kārtīgas rehabilitācijas labprāt turpinās apgūt dejas mākslu savam priekam.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!