Foto: Publicitātes foto

Trešdienas, 20. augusta, vakarā LNT skatītāju vērtējumam tika nodots izdzīvošanas šova Iesaukts armijā trešais raidījums, un šova trešā diena izrādījās liktenīga divām dalībniecēm.

Trešajā raidījumā skatītāji varēja novērtēt, kā dalībniekiem veicas ar karšu lasīšanu, nometnes iekārtošanu, sastrādāšanos komandā un citām armijas ikdienā ierastām nodarbēm.

Dienas noslēgumā abām komandām bija jāliek lietā apgūtās prasmes un jāizveido nometne, bet kapteiņa uzdevums bija, vadoties pēc shēmas, pareizi izvietot savus padotos 360 grādu aizsardzībā.

Tā kā abi komandu vadītāji nebija pietiekami rūpīgi iedziļinājušies norādēs, īpaši raiti nevedās, bet ātrāki izrādījās Valtera Veinberga vadītās komandas dalībnieki.

Ekspertu komisija, izvērtējot dalībnieku sniegumu pārbaudījumā, nolēma, ka no cīņas šoreiz jāizstājas diviem dalībniekiem. Kā pirmā no zaudētāju - Leona Šķēles vadītās - komandas šovu pameta Gundega Vācere, bet otro dalībnieku, kam šovs jāpamet, no sava vidus bija jāizvēlas Veinberga vadītās komandas dalībniekiem.

Izvēle bija grūta, jo komanda un tās kapteinis nevarēja samierināties, ka pēc trim uzvarām vienā dienā viņiem no kāda jāatvadās, un pēc draudiem, ka lēmuma nepieņemšanas gadījumā no šova būs jāizstājas pašam Veinbergam, tika izlemts atvadīties no Zanes Bukas.
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!