Foto: Publicitātes foto

Šovs Iesaukts armijā! iegājis pēdējā finiša taisnē – trešdienas, 1. oktobra, raidījumā pēc īpaši grūtiem pārbaudījumiem, kuros stipriniekiem bija jāpārvar visu veidu bailes, tika atlasīti trīs labākie, kuri jau nākamnedēļ tiksies finālā, lai cīnītos par lielo balvu.

Sacensību devītajā dienā jeb pusfinālā sešiem jauniesauktajiem nācās piedzīvot vēl neredzēti skarbu attieksmi no vadības puses. Vārdu vietā jaunajiem armijniekiem tika piešķirti numuri, kuros viņi tālāk arī tika uzrunāti.

Labāko sešinieks netika saudzēts - papildus fiziski grūti veicamajiem uzdevumiem dalībniekiem nācās tikt galā ar pamatīgu emocionālu spriedzi, jo visi pusfināla uzdevumi bija saistīti ar dažāda veida fobiju pārvarēšanu. Vadītāji neskopojās ar stingriem uzbļāvieniem, un pat ēšanai tika dotas vien divas minūtes.

Jauniesauktajiem nācās cīnīties ar klaustrofobiskām izjūtām, lienot pa šaurām, tumšām tranšejām un pazemes cauruļu sistēmām, pārvarēt bailes no augstuma, izlecot ar gumiju, un mēģināt saglabāt mieru situācijā, kad uzbrūk asinskāri suņi, kā arī darboties aizsietām acīm.

Gandrīz katrā no uzdevumiem atradās kāds, kurš nespēja pārvarēt savas bailes un bija spiests izstāties no uzdevuma izpildes. Piemēram, Pīlādze augstuma baiļu dēļ atteicās lēkt ar gumiju, bet muskuļotais Šķēle gandrīz iesprūda kādā no pazemes ejām. Vairāki dalībnieki trasē piedzīvoja smagus kritienus, aizsietām acīm nomaldījās no ceļa vai izstājās, nespējot tikt galā ar niknajiem suņiem.

Gala rezultātā vadība lēma, ka šovu dienu pirms fināla nāksies pamest Kalējam, Pīlādzei un pat stipriniekam un komandierim Šķēlem. Līdz ar to fināla trijniekā iekļuvuši un par balvu, ceļojumu uz ASV militāro bāzi, cīnīsies seksīgā fitnesa modele Priedīte, skaistuma konkursu dalībnieks Ločmelis un klusais, bet stiprais Rudzājs (visi trīs attēlā).

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!