Foto: Publicitātes foto
Pirmdienas, 24. oktobra, vakarā TV3 skatītāju novērtējumam tika sniegta tievēšanas šova "Īstie veči" noslēguma sērija. Tajā brašais piecnieks stājās pretī lielajam pārbaudījumam, kuram gatavojās vairākus mēnešus – vīri piedalījās žurnāla "Klubs" rīkotajās piedzīvojumu sacensībās.

Šova noslēdzošajā epizodē projekta dalībnieki krāmēja somas, smērēja maizītes un meklēja piemērotu apģērbu skarbajam pārbaudījumam. Sērija sākās uz visai bažīgas nots – vīri jau nojauta, ka neklāsies viegli.

Šova dalībnieki nebija kļūdījušies – piedzīvojumu sacīkstes brašajam piecniekam sākās ne pārāk veiksmīgi. Pēc pirmā uzdevuma pārējās komandas jau bija gabalā, bet "īsto veču" vidū parādījās pirmās nesaskaņas.

Vīriem savus spēkus nācās pārbaudīt pēc pilnas programmas – gandrīz diennakti ilgajās sacensībās nācās skriet, peldēt, brist pa purvu, risināt loģikas uzdevumus, stāties pretī bailēm no augstuma un vēl dažādos veidos pierādīt savu izturību.
Foto: Publicitātes foto
Visgrūtāk klājās šova vecākajam dalībniekam Jānim. Viņš jutās noguris, savukārt mīšanās uz riteņa nebija ērta, un rezultātā vīrieša dupsis bija noberzts. Tiesa, pārējie komandas biedri nepadevās un palīdzēja viņam, kā vien spēdami.
Vislabāk brašajam piecniekam klājās pārbaudījumā purvā – tur "īstie veči" apsteidza citas komandas, un liels paldies par to bija jāsaka Raimondam, kurš uzņēmās iniciatīvu.
Foto: Publicitātes foto
Lai gan laiku pa laikam daži projekta dalībnieki sūkstījās, ka Jāņa dēļ komanda atpalikusi un viņš nav gana cītīgi visu vasaru gatavojies sacīkstēm, kā to darījuši pārējie, saliedētība tomēr nepazuda. Strīdi tika pārvarēti, un "īstie veči" finišēja kā komanda.
Vīri sacīkstēs izcīnīja pēdējo vietu, taču gandarījums bija liels, jo piecnieks finišēja pilnā sastāvā, un Uldim par to bija tik nevaldāms prieks, ka viņam pat nobira dažas asariņas.
Foto: Publicitātes foto
Pēdējā šova epizodē projekta dalībnieki – Jānis, Aivis, Raimonds, Madars un Uldis – atkal tapa iemūžināti fotosesijā, lai novērtētu, kā pa šiem pāris mēnešiem vīri izmainījušies. Pārvērtības ir acīmredzamas.

Arī svari rāda pozitīvais izmaiņas – Uldis atbrīvojies no 30 liekajiem kilogramiem, Madars zaudējis 19 kilogramus, Aivis – 19, bet Jānis un Raimonds "nometis" katrs pa 15 kilogramiem.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!