Foto: Publicitātes foto
Ceturtdienas, 11. oktobra, vakarā TV skatītāju vērtējumam tika nodota šova "Lauku sēta" piektā sērija, kurā par garlaicību sūdzēties nevarēja – dalībniekus gaidīja gan smagi darbi, gan vētraina atpūta.

Šonedēļ dalībniekiem pārbaudījumu netrūka – bija jātiek galā ar garo sīpolu vagu ravēšanu, jāapliecina stabilitāte un drošā roka olu nešanas izaicinājumā un jāpiepilda burciņas ar pašu vārītu jāņogu ievārījumu.

Sīpolu vagās puišus priecēja meiteņu īsie bruncīši, tomēr par ravēšanu lielā sajūsmā neviens nebija. Vienīgā, kura patiesi izbaudīja šo darbu, bija Līga, bet citi sūkstījās gan par nogurumu un apnikumu, gan sāpēm un stīvumu.

Tiesa, smagais darbs tika atalgots – saimnieki saviem strādnieciņiem bija sarūpējuši zaļumballi ar dančiem un pirtī iešanu.


Bija gādāts arī par atspirdzinājumiem, kas dažiem nākamo rītu padarīja īpaši grūti.

Vissmagāk klājās Krišjānim, kuru jau pirms tam puišu komandas šīs nedēļas darbu vadītājs Dzintars bija atzinis par sliņķi, un gulēšana ķerrā nākamajā dienā pēc ballītes no šī titula neļāva atbrīvoties. Nepatika pret ravēšanu un ballītes sekas noveda pie likumsakarīga rezultāta – tieši Krišjānis sēdās uz izbalsošanas līnijas kā šīs nedēļas sliņķis, jo saimniece bija uzticējusies Dzintara kā darbu vadītāju viedoklim.

Krišjāņa ciešanām ogles piemeta Zanes nodevība. Lai gan Krišjānis bija solījis, ka uzvaras gadījumā viņš Zani precēs, meitene uz skaistiem vārdiem vis neuzķērās un neturēja puisim doto solījumu izbalsošanā balsot par Evu. Tā vietā viņa balsoja par Normundu, kas pēc šāda pavērsiena ieguva tikpat balsu, cik Eva. Pupiņu šķirošanā nepaveicās Normundam, un viņam bija jāstājas pretī savam cīņubiedram Krišjānim.

Ozola bluķīša zāģēšanā un saskaldīšanā raitāk veicās Normundam, un Krišjānim bija jādodas mājup, atstājot šovā noskatīto līgaviņu, kurai atlika vien samierināties, ka kāzu nebūs.

Tiesa, "Lauku sētas" skatītāji bez mīlas intrigām nepaliks, jo romantiska dzirksts uzšķīlusies starp Dairi un Lielo Sanitu – vīrietis vairs neslēpj, ka jūt simpātijas pret enerģisko frizieri, bet Sanita komentārus sniedz izvairīgāk, savas kārtis neatklājot.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!