Foto: Publicitātes foto

Mīlas kaislībām TV zvaigznē izsekot spēj vairs tikai rūdītākais šova fans - galvenais pārītis Dzintars Neimanis un Marta Grīsle (attēlā) pēc vētrainas šķiršanās atkal sagājuši kopā, saniknojot šova fanus, kuri ekrānos cer redzēt viņu profesionālos talantus.

Martas un Neimaņa mīlasstāsts sākās jau pirmajās šova dienās. Pēc sešas nedēļas ilgām attiecībām un pirmās draiskošanās dušās, Marta paziņoja, ka Neimaņa viņai jau esot par daudz un ieteica abiem iepauzēt ar mīlu, lai šova finiša taisnē koncentrētos uz darbiem.

Neimanis nebija mierā ar šādu pauzi, paziņojot, ka nespēj iedomāties, kā abi varētu dzīvot kopā slēgtajās telpās ik pa brīdim nepačubinoties. Tā pirmdienas, 24. novembra, pēcpusdienā mīlasstāsts beidzās.

Šova fani sociālajos tīklos masveidā metās paust prieku par šādu pavērsienu. Kad vakara gaitā sāka izskatīties, ka puišelis, kurš tik bravūrīgi paziņojis, ka nekādas pauzes neakceptē, bez Martas sāk sašļukt, izmisušie fani bija gatavi apvienoties, lai uz šova telpām nogādātu vēstuli.

Ar tās palīdzību skatītāji cerēja atvērt Neimaņa acis attiecībā uz Martu, paziņojot puisim, ka meitene viņu tikai izmanto, lai pati gūtu panākumus šovbiznesā.

Plāns nav izdevies, jo jau nākamajā dienā pēc dramatiskās šķiršanās Marta un Neimanis attiecības atjaunojuši. Uz to attiecīgi reaģējuši šova fani, masveidā sākot gānīties par to, ka atkal ekrānā redzot laizīšanos dušā.

Skatītājiem gan vēl nav pamata satraukumam. Ņemot vērā straujo notikumu attīstību šovā pēdējās dienas laikā un faktu, ka šovs turpināsies vēl vairākas nedēļas, Martai un Neimanim vēl ir desmitiem iespēju izšķirties un atkal saiet kopā.










Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!