Foto: Privātais arhīvs

Skumju pavērsienu pēc došanās peļņā uz ārzemēm piedzīvojuši šovā "Patiesības spogulis" iepazītie Mārtiņš un Laura – abi jaunieši Nīderlandē cerēja iekrāt naudiņu kāzām, bet viss izvērties citādi un pāris steidzīgi vēlas atgriezties Latvijā.

Pēc ierašanās galamērķī šīs nedēļas sākumā abus jauniešus gaidījis nelāgs pārsteigums.

"Darbā iekārtošanas aģentūra solīja, ka mums būs normāls, cilvēcīgs darbs. Ka būs normāli dzīves apstākļi, bet beigās iegrūda sazin kur," "Delfi Izklaidei" atklāj Laura Amola.

Dzīvesvieta esot neliela istabiņa, kas drīzāk der vienam cilvēkam, un arī darbs neesot tāds, kā gaidīts – Laura strādā nakts maiņās beķerejā, bet Mārtiņš vispār palicis bešā.

"Loku astoņas stundas visu nakti kastes. Rokas visas sagrieztas jau pirmajā maiņā," skarbo dzīvi svešumā ieskicē meitene. Pirmo algu par šo darbu Laura saņems pēc divarpus nedēļām, bet to, kā izdzīvot līdz tam, viņi nezina.

"Jā, esam piekrāpti. Tagad meklējam veidu, kā ātrāk tikt uz mājām. Esam atstāti pilnīgi bez naudas un vēlamies lūgt – varbūt kāds mums var palīdzēt tikt uz mājām," tuvu pilnīgam izmisumam ir Laura.

Diemžēl mājiniekiem topošo ģimeni nav iespējas atbalstīt, tāpēc Laura uzrunā ikvienu, kurš būtu gatavs jauniešiem sniegt palīdzīgu roku, īpaši uzsverot – nekādu labdarību viņa nevēlas un pēc atgriešanās par palīdzību tiktu atlīdzināts.

"Ne es, ne Mārtiņš vairs nevēlamies šeit palikt. Gribam rīt vai parīt mukt projām un pēc iespējas atrāk atgriezties pie sev tuvajiem," neslēpj meitene. Tie, kuri var sniegt padomu vai citādi palīdzēt, ar Lauru var sazināties portālā "Draugiem.lv".

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!