Foto: DELFI

Lai gan šovs Lauku sēta LNT ekrānos vēl tikai pusceļā, reālajā dzīvē šova dalībnieku dzīvē risinās jau jauna drāma – dalībniece Ingūna Stapāne (attēlā) apvaino saimnieci Valentīnu Roziņu krāpšanā. Šova formāta režisors Andis Mizišs atklāj, ka tas, ko Valentīnai piedēvē Ingūna, nekādi neiet kopā ar saimnieces patieso būtību.

"Atšķirībā no pagājušās sezonas, kad saimnieks, pie kura tika filmēts šovs, bija visai savdabīgs, šai sezonai speciāli meklējām izteikti pozitīvu un foršu saimnieci. Mūsu mērķis šosezon bija parādīt, cik forši ir Latvijas lauki - gribējām izcelt tieši lauku smuko pusi," sarunā ar DELFI Izklaidi skaidro Mizišs.

Viss gājis kā pa sviestu. Gan Mizišu, gan šova dalībniekus patīkami pārsteigušas Valentīnas rūpes ne tikai pašai par savu saimniecību, bet arī par visiem tās viesiem - šova dalībniekiem. "Par Valentīnu varu teikt tikai labus vārdus.

Viņa ir ļoti izpalīdzīgs cilvēks, kura rūpējas par katru mazāko kustonīti savā īpašumā. Mūsdienās naturālo saimniecību paliek arvien mazāk, un tāpēc vēl jo vairāk tas, ko dara Valentīna, kā viņa rūpējas par saviem kustoņiem, ir kas īpašs.

Diemžēl daudzi cilvēki ierauga vien to, ka gotiņa ir drusku netīra, un izdara savus secinājumus. Varu apstiprināt, ka Valentīna visus darbus savā saimniecībā dara pēc labākās sirdsapziņas. Es varu tikai apbrīnot, kā viņai vienai bez vīra tas viss izdodas," iespaidos dalās Mizišs.

Ingūnu viņš raksturo, kā interesantu tipāžu - pašpuiku, kura nebaidījās rukāt, cik spēka. Šova laikā starp Ingūnu un Valentīnu izveidojušās labas attiecības, tāpēc ziņa, ka Ingūna paliek strādāt pie Valentīnas pēc šova noslēguma, licies kā skaists sākums stipru sieviešu sadarbībai.

"Ingūna un Valentīna jau šova laikā bija "saošņājušās". Saimniece slavēja Ingūnu par darba sparu, Ingūna interesējās par darba iespējām saimniecībā. Kad saimniece paziņoja, ka Ingūna pēc šova atgriezīsies pie viņas nu jau kā darbiniece, visi bijām ļoti priecīgi," atceras formāta režisors.

Viņš kā cilvēks, kurš iepazinies abas puses, ir vairāk kā pārliecināts - Ingūnas apvainojumi ir nepamatoti. "Es kā cilvēks sliecos uz Valentīnas pusi. Pēc tam, kad žurnālā parādījās Ingūnas stāsts, saimniece man zvanīja un nespēja valdīt asaras.

Esmu iepazinis Valentīnu kā cilvēku, kas nespēj nevienam nodarīt pāri. Es neticu, ka viņa varētu kādu apkrāpt," uzsver Mizišs.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!