Foto: Publicitātes foto

Trešdien, 23. februārī, telekanālā TV3 tika parādīta seriāla UgunsGrēks piektās sezonas 8. sērija – tā bija pēdējā tautā iecienītā seriāla sērija, kurā redzams janvāra nogalē mūžībā aizgājušais mūziķis Mārtiņš Freimanis (attēlā).

Latvijas Televīzijas veidotajā seriālā Neprāta cena Freimanis debitēja 2007. gada 15. novembrī - viņš atveidoja Edgaru, kuru nošāva aktrises Zanes Daudziņas atveidotā Helēna, bet vēlāk viņš seriālā atgriezās kā Oto, Ulda Dumpja atveidotā Aivara Pētersona ārlaulības dēls.

Freimanis filmēšanos seriālā nepārtrauca arī pēc tam, kad tā veidošanu uzņēmās TV3 un pārdēvēja par UgunsGrēku. Epizožu uzņemšanu laikā aktierim bieži vien gadījās dažādas ķibeles - 2009. gada pavasarī viņš, cīnoties ar Ģirta Ķestera atveidoto Leonu, salauza roku, bet tā paša gada izskaņā cīņas ainā ar Artūru Skrastiņu salauzis ribu, tomēr mūziķis darbu seriālā ar lielu entuziasmu turpināja.

Šo gadu laikā Freimanis iekaroja gan seriāla radošās komandas un citu aktieru simpātijas, gan skatītāju mīlestību, un pēc Freimaņa pēkšņās un pāragrās nāves daudzu prātus satrauca jautājums par to, kas notiks ar viņa atveidoto Oto.

Seriāla UgunsGrēks veidotāji atklāja, ka neilgi pirms nonākšanas slimnīcā mūziķis piedalījies vairāku jaunās sezonas epizožu uzņemšanā un televīzijas ekrānos būs redzams vēl trīs seriāla sērijās, no kurām pēdējā iespēja redzēt Freimani Oto lomā būs astotajā sērijā. 

Astotā UgunsGrēka jaunās sezonas sērija bija veltīta Oto tēva Aivara meklējumiem, kurš, nevienu nebrīdinot, bija devies uz staļļiem, bet tas, kā seriāla veidotāji nolēmuši izskaidrot Oto pazušanu, taps zināms nākamajās seriāla sērijās.

Galerijā: Ieskats seriāla UgunsGrēks aizkadros ar Mārtiņu Freimani laika posmā no aizvadītā gada oktobra līdz viņa pēdējai dienai filmēšanas laukumā 10. janvārī.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!