Foto: Publicitātes foto

Starp šova "Izklausies redzēts" jaunās sezonas astoņiem dalībniekiem ir arī savulaik šovā "Okartes skatuve" iepazītais Mārtiņš Ruskis, kurš jau otrajā raidījumā dabūjis pamatīgi trūkties, saņemot kritiku par savām auguma aprisēm.

Pēc jaunās sezonas pirmā raidījuma, kurā Ruskis iejutās grupas "HIM" līdera Villes Valo tēlā, sociālajos tīklos bija manāmas ironiskas atsauksmes par latviešu dziedātāja auguma aprišu ļoti attālo līdzību ar oriģinālu.

Otrajā raidījumā, kad Ruskim bija jāiejūtas vienmēr ļoti slaidās pašmāju zvaigznes Laimas Vaikules tēlā, viņu nesaudzēja arī žūrija.

Pēc puiša priekšnesuma šova vadītājs Lauris Reiniks, sasmīdinot auditoriju, paziņoja, ka "tāda labi paēdusi Laima mums šodien ir", bet pats Ruskis turējās kā vīrs, norādot, ka dāmām tādas lietas neaizrāda.

Jana Duļevska, izspēlējot vārdu spēli ar Ruska izpildītās dziesmas "Еще не вечер" nosaukumu, redzēto raksturoja ar vārdiem "kapitāls vakars uz ezera".

Viņa arī pieļāva, ka Vaikule "tā varētu izskatīties pēc kapitālas pelmeņu – pankūku diētas", un šos Duļevskas vārdus ar aizrautīgu smiešanos atbalstīja Ralfs Eilands.

"Man palika bail tajā brīdī, kad izskatījās, ka tev tas patīk. Mārtiņ, saki lielu paldies saviem vecākiem, ka tu piedzimi kā puika. Jo, ja tu būtu piedzimusi kā meitene, tev būtu iesauka lielā Marta," vērtēja Ralfs, piebilstot, ka Ruskis "varēja būt skaistāks".

Tomēr kopumā žūrija Ruska pārvērtības un iejušanos pretējā dzimuma ādā vērtēja atzinīgi, uzsverot gan viņa drosmi, gan ieturētību, gan vokālo sniegumu.

Viņš, starp citu, nav pirmais vīrietis, kurš kādā TV šovā mēģinājis atdarināt populāro estrādes dziedātāju – pērn Krievijas šovā Точь-в-точь šo grūto uzdevumu centās izpildīt grupas "Чай вдвоем" solists Stass Kostjuškins.
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!