Starp šī rudens visvairāk apspriestajiem notikumiem pašmāju televīzijās kļuva kanāla "STV Pirmā!" sociālais TV projekts "Caur ērkšķiem uz...", kurā piedalījās arī 22 gadus vecā Laima no Madonas.

Meitenes stāsts, ko atklāja šovs, bija smagu pārbaudījumu pilns – Laimas māte pēc šķiršanās no meitenes tēva vedusi mājās vīriešus, kuri mīlējuši ne tikai iedzert, bet arī pacelt roku pret sievieti un viņas atvasēm, un Laima šajā visā bijusi tā, kura par savu uzdevumu uzskatīja aizsargāt mazo māsu.

Šovam nonākot pie televīzijas skatītājiem, sabiedrībā sākās diskusijas par to, vai tam tiešām izdevies mainīt dalībnieču dzīvi, vai arī tā ir nelaimē nonākušo sieviešu izmantošana, bet Laima ir viena no tām, kam dalība "Caur ērkšķiem uz..." ir palīdzējusi.

Otrdienas, 21. novembra, vakarā pie televīzijas skatītājiem nonāks raidījums "Starp mums runājot", kur viesosies arī Laima, atklājot, kas viņas dzīvē ir mainījies.

"Ja nebūtu šī šova, es šaubos, ka es dzīvotu Rīgā, ka man būtu stabils darbs, stabils atalgojums. Šaubos, ka man būtu dzīvesvieta, kur es pati varu nomaksāt rēķinus," atzina Laima.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!