Foto: Publicitātes foto

Rit pēdējās dienas šovā TV zvaigzne, jo jau pirmdien, 15. decembrī, būs zināms sacensību uzvarētājs. Pēc šova noslēguma dalībnieki varēs doties pelnītā atpūtā, jo, kā izrādās, sadzīves apstākļi šova dzīvoklī šo vairāk kā divu mēnešu laikā nav bijuši viegli – nav pat saprotams, kā šiem jauniešiem tik ilgi izdevies to visu izturēt.

Par vienu no sarežģītākajiem pārbaudījumiem vairāki dalībnieki min kvalitatīvas pārtikas trūkumu šova telpās. Lai gan badā nevienu brīdi nav bijis jābūt, divu mēnešu laikā jaunās TV zvaigznes barotas ar pārsvarā vienveidīgiem, ātri pagatavojamiem produktiem, nevis veselīgu uzturu.

Topošo TV zvaigžņu ēdienkartē pārsvarā bijušas sviestmaizes, cīsiņi, picas, omletes un fanu atsūtītie saldumi. Kā DELFI Izklaidei atzīst šova dāmas, kuras rūpējas par savu fizisko formu, ēdienkartē ļoti pietrūcis zupu, salātu un kvalitatīvu gaļas ēdienu.

Šāda ēdienkarte, protams, nav nākusi par labu arī dalībnieku augumiem - ne velti fani pamanījuši, ka meitenes uz šova beigām sākušas apvelties. Grūti bijis arī vienoties par dzīvokļa uzkopšanu, jo daļa dalībnieku joprojām pieraduši, ka grīdu slauka un traukus mazgā māmiņa.

"Man kā cilvēkam, kuram patīk kārtība, ļoti grūti sadzīvot ar tik daudziem cilvēkiem, no kuriem diemžēl ne visi ir kārtības mīļotāji. Patiesībā mēs abi ar Lindu esam tie, kuri šova telpās mēģina uzturēt kaut kādu tīrību.

Man gribas dzīvot tīrā vidē, un man nešķiet normāli, ka jālamājas uz pārējiem par to, ka viņi nevar paši izmazgāt savu krūzīti, bet ieliek izlietnē, cerot, ka cits izmazgās," savu sāpi DELFI Izklaidei atklāj [Ex] da Bass. Ar viņu vienisprātis ir arī Linda.

"Lai arī uzņēmos šova mammas funkcijas, rūpējos par budžetu, tas nenozīmē, ka man kā mammai pēc visiem dalībniekiem jāmazgā trauki. Daudzi vienkārši aizmirst, ka atrodas šovā, ieliek traukus izlietnē un cer, ka tos kāds nomazgās kā mamma mājās. Bet šovu taču redz visa Latvija, telpas jāuztur tīras visu laiku," neizpratnē par kolēģu slinkumu ir Linda.

Kā vienu no lielajām grūtībām dalībnieki arī min pēkšņo palikšanu bez sakaru līdzekļiem. Cilvēkiem, kuri ikdienā pieraduši lietot mobilos telefonus un internetu, grūti pēkšņi palikt vispār bez jebkādiem sakariem.

Tad atliek vien komunicēt vienam ar otru, kas noved pie pastiprinātiem strīdiem un sakāpinātām emocijām. Brīžos, kad emocijas pavisam sakāpinātas, nav iespējas atrast stūrīti, kur pabūt vienatnē ar sevi, jo apkārt vienmēr bijuši citi cilvēki. Šis apstāklis pēdējās nedēļās teju līdz nervu sabrukumam noveda Dārtu.

Attiecībā uz seksuālo spriedzi, Toretto atzinies, ka ilgu laiku turējis šo spriedzi sevī, taču Neimanis viņam ieteicis darīt gudrāk - seksuālo uzbudinājumu remdēt pašam dušā. Šādu taktiku šovā regulāri praktizējis pats Neimanis.

Kā atklāj Juris, cilvēki, kuri diendienā nedzīvo ieslēgti četrās sienās, pat nevar iedomāties, cik nomācoši ir diendienā redzēt ne tikai tās pašas sejas, bet arī tās pašas telpas. "Man gribējās ik pa laikam vismaz mēbeles pārbīdīt, bet šāda atļauja netika dota," teic Juris.

Protams, trūcis arī svaiga gaisa, bet meitenes ļoti novērtējušas to, ka šova telpās darbojušies speciāli gaisa mitrinātāji. Tāpēc bezgaisa telpās vismaz nav cietusi sejas āda, par ko regulāri sūdzējās iepriekšējo šovu dalībnieces.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!