Foto: Publicitātes foto
Strauji izskaņai tuvojas LNT šova "Lauku sēta" sezona, un lielās cīņas gaidās projekta veidotāji bija parūpējušies par dažādiem pārsteigumiem.

Šonedēļ lauku sētā darbu bija patiešām daudz, un no garās uzdevumu listes paši dalībnieki pēc ilgām debatēm izvēlējās sev tīkamākos un piemērotākos.

Tiesa, nepagāja ilgs laiks, kad gan pašiem darba rūķiem, gan šova vadītājam kļuva skaidrs – ir jānotiek brīnumam, lai visus darbus pagūtu izdarīt. Tad nu tika lemts, ka palīgā četrotnei steigs no šova jau izbalsotie dalībnieki.

Katram palicējam bija tiesības izvēlēties sev tīkamāko, ar kuru tad kopā veikt uzdotos uzdevumus. Ja Dace un Kristaps lēma aicināt atpakaļ Egīlu un Intaru, kuri sevi bija apliecinājuši kā čaklus un prasmīgus strādniekus, tad Elīnas un Matīsa izvēle šķita nedaudz pārsteidzoša – Elīna atpakaļ aicināja Normundu, bet Matīss izvēlējās Lauru.

Vēlāk izrādījās, ka tieši Laurai un Normundam bija izšķiroša nozīme tajā, kuri sēdās uz izbalsošanas strīpas. Jau vēstīts, ka noteikumi tika mainīti un lēmums par nedēļas čaklāko un slinkāko dalībnieku bija jāpieņem tiem, kuri cīņā bija atgriezušies.

Viedokļi dalījās, un puiši kā sliņķi gribēja izvēlēties Matīsu. Te talkā nāca Laura, kura paziņoja – viņa piekritīs, ka čaklākā dalībnieka gods tiks Kristapam, ja pārējie saudzēs Matīsu un par sliņķi atzīs Elīnu. Savu lēmumu Laura pamatoja ar to, ka Elīna tikai daļēji izpildījusi uzdotos darbus, un to apstrīdēt bija grūti – tieši Normunda paveiktie darbi izpelnījās vislielāko kritiku.

Tiesa, Matīsu tas nepaglāba, jo viņš krita par iekšējā balsojuma upuri. Šoreiz gan iztika bez ierastās pupiņu lasīšanas. Abiem aizsietām acīm bija jādauza podi, un te Elīnai misējās – viņa sasita arī Matīsa podu, ļaujot puisim uzvarēt.

Kad skatītāju sirdis jau sažņaudzās ļaunās priekšnojautās, ka īsi pirms fināla cīņas mājup dosies viena no čaklākajām dalībniecēm, atkal pārsteigumu sarūpēja šova vadītājs, paziņojot – noteikumi mainīti un Elīna varēs cīnīties finālā kopā ar Matīsu, Daci un Kristapu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!