Foto: Publicitātes foto

Nupat Latviju pāršalca priekpilna vēsts par to, ka šovā TV zvaigzne noticis ilgi gaidītais sekss, turklāt mīlas priekus baudījuši uzreiz divi pārīši – Marta ar Neimani (attēlā) un Violeta ar Juri, ko izdevies pat nofilmēt. Diemžēl ar šo draiskošanos abu pāru attiecības beigušās.

Lai gan Juris pēc vairāk nekā mēnesi ilguša seksa bada slēgtajā telpās beidzot tika pie mīlas priekiem (abi ar Violetu līdz pat rīta gaismai to darīja gan dušā, gan guļamistabā), pēc izjustā baudījuma viņš, kā DELFI Izklaidei atklāj šova veidotāji, novērsies no Violetas un atgriezies pie Dārtas mīlēšanas.

Lai pierādītu Dārtai savus nopietnos nolūkus, puisis pēc seksa ar Violetu steidzis atzīties Dārtai mīlestībā. "Dārta, es tevi ļoti, ļoti mīlu, ja? Patiešām esmu iemīlējies, un ļoti, ļoti, ļoti, ļoti. Kā es varēju tik stulbi iemīlēties? Tas ir pilnīgi nereāli, jo es nekad nevienu nemīlu.

Es nekad mūžā neiedomājos, ka es varētu iemīlēt kaut ko tādu kā tu," pie izlietnēm zobu mazgāšanas laikā romantisku pārsteigumu Dārtai sagādāja Juris.

Dārtu gan šī sirsnīgā atzīšanās absolūti nav aizkustinājusi - meitenei Juris joprojām ir vienaldzīgs.

Jau tā satriektos skatītājus pirmdienas rītā pēc lielajām seksa orģijām šokējis nākamais paziņojums: pēc sešas nedēļas ilgām attiecībām un uzreiz pēc pirmās draiskošanās dušā izjukusi Martas un Neimaņa savienība.

Kamēr Marta aicinājusi Neimani ieturēt attiecībās nelielu pauzīti, Neimanis paziņojis, ka neakceptējot pauzes un uzskatot to par attiecību beigām.

Marta reaģēja, publiski sakot ironisku paldies šova vadībai par to, ka tā atļāvusies tik brutāli izjaukt divu jaunu cilvēku attiecības, aizrādot, ka šovā vairāk vajadzētu strādāt un mācīties, nevis meņģēties.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!