Foto: DELFI
Ceturtdienas, 19. oktobra, vakarā LNT skatītāju vērtējumam tika nodota šova "Lauku sēta" jaunā sērija, kurā kaislības virmot virmoja.

Par vienu no visvairāk apspriestajām tēmām šajā nedēļā kļuva Ineses un Kristapa attiecības, un arī pati Inese pa visām varītēm vēlējās noskaidrot, cik ļoti viņa puisim patīk. Kristaps gan nebija gatavs skaidrot attiecības kameru klātbūtnē, un tas meiteni ne pa jokam saniknoja.

Dalībniekus gaidīja arī kāds pārsteigums – no komandējuma bija atgriezies "Mežkalpu" saimnieks, kurš solījās daudz stingrāk vērtēt paveikto. Viņš strādnieciņiem uzticēja atbildīgu pienākumu – ar akmeņiem un ķieģeļiem apmūrēt kādu sienu.

Inese, kura šajā nedēļā bija meiteņu komandas vadītāja, sākotnēji atteicās mūrēt, jo nejutās gatava veikt tik sarežģītu darbu, un meitenes galīgi zaudēja virzienu. Lauru un Elīnu nokaitināja Evas bļaustīšanās un komandēšana, un viņas no komandas atdalījās, bet prātīgā Dace, kura šajā nedēļā bija pavāre, mudināja "streikotājas" atgriezties pie darbiem, lai neļautu Evai padarīt meitenes par lielajām sliņķēm.

Vēlāk notikumi attīstījās pavisam nelāgi – Eva darba laikā gulšņāja, un citi dalībnieki zināja teikt, ka dāmai radušās problēmas ar vēdera izeju. Arī pati Eva atklāja, ka jau vairākas dienas cieš no aizcietējumiem, un kopā ar šova vadītāju Jāni devās pie mediķiem, kas palīdzēja tikt galā ar problēmu, un sieviete atgriezās kā no jauna piedzimusi.

Foto: Publicitātes foto
Kamēr Eva bija prom, vairākas meitenes atklāja, ka balsos pret valdonīgo sievieti, un arī dīvainā spēlē ar smilšu bēršanu spaiņos tapa skaidrs – dalībnieki "Lauku sētā" visvairāk nevēlas redzēt Evu. Spēlē arī tapa skaidrs, ka vismazākās pretenzijas pārējiem dalībniekiem ir pret Matīsu.

Pieņemot nedēļas darbu, saimnieku pāris īpaši slavēja Elīnu, un arī citi dalībnieki atzina, ka šonedēļ tieši viņa pelnījusi čaklākā dalībnieka godu.

Saimnieki lēma, ka par nedēļas sliņķi kļūst Inese, kas attiecīgi neļāva Elīnai kļūt par čaklāko dalībnieci, un šis gods tika Intaram un puišu komandai. Iekšējā balsojumā uz strīpas tika nosēdināta Eva, un pupiņu lasīšanā bija jācīnās abām draudzenēm.

Jau šķita, ka izšķirošajā cīņā uzvarējusi ir Eva, kad acīgais Normunds pamanīja – viena pupiņa no Evas bļodas izkritusi ārpus trauka, kas nozīmēja, ka dāmai tomēr no pārējiem dalībniekiem jāatvadās. Pēc skumjā rezultāta Eva prognozēja, ka puiši sakaus meiteņu komandu.

"Viss, mammīte un "Lauku sētas" ļaunais tēls dodas mājās," aizkadrā smējās pati Eva.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!