Foto: F64

TV3 šovs "X Faktors" skatītājus turpina priecēt ar dažādu spilgtu un plašākai publikai agrāk nezināmu talantu atklāšanu. Svētdienas, 24. septembra, vakarā par sensāciju kļuva Margarita no Rēzeknes.

Kā Margarita atklāja šovā, viņa ir 39 gadus veca un audzina piecus bērnus. Ikdienas dzīve viņai aizrit, aprūpējot mājsaimniecību, bet tas uzņēmīgo dāmu nav atturējis no sapņa par lielo skatuvi.

Viņas priekšnesums šovā "X Faktors" bija spilgts apliecinājums tam, ka risks atmaksājas – ar savu mutīgo dabu, asprātīgajiem izteicieniem un vokālo sniegumu Margarita apbūra gan žūrijas locekļus, gan skatītājus.

Viņa saņēma ceļazīmi uz nākamo šova kārtu – krēslu izaicinājumiem, – kuros žūrijas priekšā stāsies iepriekšējos četros raidījumos jau redzētie talanti.

Pirmā krēslu izaicinājuma raidījuma laikā žūrijas pārstāvis izvilks savu kategoriju: 16-25 gadi, 25+ vai vokālās grupas, lai atlasītu savu četrinieku, kas tālāks startēs fināla sērijās. Kopumā krēslu izaicinājumu raidījumos piedalīsies 45 pretendenti, bet fināla sērijās iekļūs tikai 12.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!