Foto: Kadrs no video

Šonedēļ TV3 izklaidējošajā kulinārijas šovā Gandrīz ideālas vakariņas nolasījusies visnotaļ raiba kompānija, un otrdien viesus pie sevis uzņēma šova Pelnrušķīte uzvarētāja un rakstniece Kristīne Teilāne (attēlā), kura savus ciemiņus pārsteidza ar kādu visnotaļ spocīgu stāstu.

Šajā nedēļā savas ēst gatavošanas un ciemiņu uzņemšanas prasmes demonstrē skaistumkonkursu organizatore Kristīne Lindenblate, mūziķis Andris Kivičs, multimākslinieks Kašers un Kristīne Teilāne, un nevar noliegt, ka tieši viņa ir viena no spilgtākajām personībām šajā kompānijā.

Teilāne, kura par savām vakariņam saņēma 29 punktus no 30 iespējamajiem, viesus apbūra ne tikai ar gardajiem ēdieniem un aizraujošajām izklaidēm, bet arī ar kādu stāstu, kuru izdzirdot, Kristīnei Lindenblatei pat kļuva slikti.

Teilāne saviem viesiem atklāja, ka viņas vaigā esot ieaugusi pavisam īsta pērle. Kā pastāstīja rakstniece, bērnībā viņa savā degunā iebāzusi pērli un vairs nav varējusi to dabūt ārā. Pēc vairākiem gadiem atklājies, ka tā nokļuvusi viņas vaigā.

Rakstniece saviem ciemiņiem arī nodemonstrēja vietu, kur tieši pērle atrodas, un viņa padalījās ar faktu, ka to pat esot iespējams sataustīt. Lieki teikt, ka, izdzirdot šo stāstu, viesu sejās bija jaušams izbrīns un pamatīgs pārsteigums.
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!