Foto: Publicitātes foto
Septembra sākumā TV3 sāksies jauns pašmāju televīzijas šovs "Īstie veči", kurā piedalīsies pieci drosmīgi latviešu vīri, kuri apņēmušies uzsākt jaunu dzīvi.

Kā vēsta šova veidotāji, projekta dalībnieki atkal atgriezīsies pie sporta un uzzinās, ko un kā pareizi ēst, tomēr viņu galvenais uzdevums būs iemācīties darboties komandā.

TV3 skatītāji astoņu nedēļu garumā varēs sekot līdzi tam, kā mainās piecu vīru dzīve, kā pazūd alus vēderi un kā to visu uztver sievas, kolēģi un citi tuvinieki.

Realitātes šova vadītājs Armands Simsons visa projekta laikā būs blakus vīriem, viņus uzmundrinās, mēģinās palīdzēt un atrisināt strīdus situācijas.

Foto: Publicitātes foto
"Pirms filmēšanas pieci dalībnieki savā starpā nebija pazīstami, taču tagad viņi ir labi draugi. Šis ir ļoti īpašs projekts, kas ļauj paskatīties ne tikai uz to, kā pieci vidusmēra latviešu vīrieši ar svaru, kas ir vairāk nekā 100 kilogramu, tiek vaļā no liekajiem kilogramiem, bet arī sniedz iespēju ielūkoties viņu savstarpējās attiecībās, paskatīties, par ko tad veči runā, kad dāmu nav klāt," gaidāmos piedzīvojumus iezīmē Simsons.

Jānis Mednis

Foto: Publicitātes foto
Pirmais un vecākais no dalībniekiem ir Jānis Mednis, kurš šova sākumā svēra vairāk nekā 130 kilogramus. Viņa hobijs ir medības, un pārējos dalībniekus Jānis sauc par puikām. Viņu šai avantūrai pieteica meita, taču Jānis neko nenožēlo, kaut gan viņam ies visgrūtāk.

Uldis Grīnbergs

Foto: Publicitātes foto

Otrs smagsvars, kā viņš pats sevi dēvē, ir Uldis Grīnbergs. Ikdienā Uldis strādā par finansistu, bet brīvajā laikā viņam visvairāk patīk cept gaļu un dzert aliņu. Dienā šis vīrs var izdzert pat desmit pudeles alus, taču tas nebūt nav rekords.

Uldis ir arī svara rekordists – viņš sver 146 kilogramus! Turklāt Uldis ir komandas runas vīrs un spējīgs aizrunāt ikvienu un jebkurā brīdī, vienīgi – dažkārt Uldis nedzird, ko viņam atbild. Pārējiem tas ne visai patīk.

Madars Dauškans

Foto: Publicitātes foto
Nākamais dalībnieks Madars Dauškans ir uzņēmējs, kurš projekta sākumā svēra 115 kilogramus. Viņš jau vairākkārt mēģinājis tievēt, taču ar lielāku vai mazāku svara zudumu visi mēģinājumi cietuši neveiksmi un svars atkal atgriezies.
Madaram patīk motocikli – tātad nepatīk staigāt kājām. Vēl Madaram garšo saldējums. Šis vīrs noteikti ir pats pragmatiskākais šīs komandas dalībnieks.

Aivis Janauskis

Foto: Publicitātes foto
Svara grūtības piemeklējušas arī Aivi Janauski, kurš pēc profesijas ir santehniķis. Viņš šim projektam nolēma pieteikties tādēļ, ka liekais svars sāka pamatīgi traucēt darbā. Ko darīt, ja, labojot caurules, vairs nevar pieliekties? Jāmet nost svars!
Aivim nav problēmu pateikt visu, ko domā. Taču viņam ir pamatīgas bailes no augstuma, un tās projekta gaitā nāksies pārvarēt.

Raimonds Mikšis

Foto: Publicitātes foto

Raimonds Mikšis šad tad brīvajā laikā uzspēlē hokeju, taču pēc tā nesmādē kādu burbuļūdeni un arī čipsu paku, vēlāk turpinot hokeju baudīt jau mājās pie televizora. Raimonds noteikti ir klusākais komandas biedrs, taču viņš vienmēr visu dzird un šad tad spēlē zibens novedēja lomu.

Projekta sākumā Raimonda svars bija gandrīz 102 kilogrami, taču viņš ir centīgs un ļoti atbildīgs!
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!