Foto: Кадр из видео

Ceturtdienas, 30. novembra, vakarā latviešu basketbolists, Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) kluba Ņujorkas "Knicks" zvaigzne Kristaps Porziņģis viesojās pie populārā amerikāņu joku plēsēja Džimija Falona viņa televīzijas šovā "The Tonight Show".

Sportista atbalstītājiem dzimtenē tie bija īsti svētki – Kristaps ir televīzijas kanāla NBC veidotā šova vēsturē pirmais latvietis, kurš jebkad uzaicināts uz raidījumu.

Ainas ar Porziņģa dalību iekļautas arī TV šova kaceklī, kas publicēts piektdienas, 1. decembra, agrā rītā (pēc Latvijas laika). Savukārt izdevums "The New York Post" ziņo, ka latviešu basketbolists un Falons raidījumā pļāpājuši sešas minūtes, kuru laikā galvenokārt apspriests temats, kā Kristaps ticis pie savas iesaukas vienradzis.

Tāpat arī raidījumā piedalījies pakistāniešu izcelsmes amerikāņu komiķis un aktieris Kumeils Nandžiani un uzstājies amerikāņu dziedātājs Migels.

"The Tonight Show" ir viens no populārākajiem sarunšoviem ASV, kas kanālā NBC tiek translēts kopš 1954. gada. Jau vairākus gadus tā vadītājs ir atraktīvais šovmenis Džimijs Falons, un laika gaitā pie viņa studijā viesojušies daudzi pasaulslaveni ļaudis – aktieri, mūziķi, sportisti, politiķi un daudzi citi.


Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!