Foto: DELFI

Šova Saimnieks meklē sievu dalībniece Kristiāna Birne (attēlā) pēc mīlas spēles noslēguma ierauta baumu virpulī – te viņai piedēvē attiecības ar Ģirtu Brumsonu, te mēļo, ka meitene turpina satikties ar Šmitu. Kristiāna atklāj, kurš patiesībā ir viņas mīļotais puisis.

"Reālajā dzīvē neesmu kopā ne ar Ģirtu, ne ar Šmitu. Jā, man ar abiem šiem saimniekiem izveidojušies labi kontakti. Esam draugi, bet neko vairāk es tur neredzu, viņu otrajām pusītēm nav, par ko uztraukties.

Nepiekrītu tiem, kuri saka, ka meitene un puisis nevar būt vienkārši draugi. Es nedalu draugus puišos vai meitenēs. Uzskatu, ka draudzība ir vērtība neatkarīgi no tā, vai draugs ir puisis vai meitene," sarunā ar DELFI Izklaide uzsver Kristiāna.

Viņa atklāj, ka pati pēc šova izveidojusi attiecības ar kādu puisi, kuru jau ilgi pazinusi. Meitene smejoties stāsta, ka mīļotais viņai pat kautrējies jautāt par saimnieku šovā pieredzēto. Ar citiem draugiem ir līdzīgi - neviens no tuviniekiem Kristiānu par zvaigzni neapsaukā.

"Manā kursā tikai četras meitenes vispār zināja, kas ir Saimnieks meklē sievu. Viena kautrīgi apvaicājās - kā ir būt šovā? Tā ka nekādu popularitāti es nejūtu, un tā man nav svarīga. Ar vai bez šova - es esmu tāda, kāda esmu.

Drošības pēc pat vaicāju māsai - vai pēc šova esmu mainījusies? Māsa atbildēja ar skaidru nē, nekādā gadījumā," savu ierasto dzīvi turpina dzīvot Kristiāna.

Uz dalību šovā viņa atskatās kā uz pozitīvu pieredzi. "Tās bija superīgas vasaras brīvdienas. Man patika viss - patika veidotāju attieksme, tas, ka iepazinos ar superīgiem cilvēkiem. Uzturam kontaktus - šonedēļ pat satikšos ar Daigu. Man ļoti liels prieks par viņu un Šmitu," no sirds par konkurentes laimi tagad priecājas Kristiāna.

Vienīgais, kas viņai nedaudz sāp, ir negatīvisms internetā, kas pēc šova skar teju visus tā dalībniekus - viņi tiek zākāti anonīmos komentāros un pat saņem privātas vēstules sociālajos tīklos. "Nesaprotu - kāpēc cilvēki ir tik nežēlīgi? Kāpēc lien citu dzīvēs?

Katrā ziņā - es visur meklēju pozitīvo. Arī ja man ies slikti, es smaidīšu, jo kāpēc vairot slikto?" naida vietā vairot mīlestību aicina šova sirsnīgā dalībniece.
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!