Foto: Publicitātes foto

Pirmdienas, 29. maija, vakarā kanāla TV3 skatītāju novērtējumam tika sniegts šova "Precētie pret brīvajiem" jaunākais raidījums. Šoreiz trīs šarmantu sieviešu uzmanības apliecinājumiem ļāvās taksidermijas speciālists Jānis, kurš neslēpa – viņa sapņu meitenei jābūt slaidai un jālīdzinās krievu dziedātājai Žannai Friskei.

Raidījuma sākumā Jānis pavēstīja, ka viņa stratēģija būs balstīta uz āķīgiem jautājumiem. Savukārt vaļībās un draiskās izklaidēs viņš nebija ar mieru ielaisties, jo nevēlējās, lai viņa meitai vēlāk būtu jākaunas par tēta izdarībām TV ekrānā.

Uz pirmo randiņu Jānis devās ar košo un smaidīgo Agnesi, kura strādā kazino un ir laimīgi precējusies. Dāma bija gatava izspēlēt dažādas viltības, lai pārliecinātu puisi, ka viņas sirds ir brīva, bet Jānis neļāva sevi aptīt ap pirkstu un uzdeva dažādus āķīgus jautājumus.

Kavalieris uz randiņu līdzi bija paņēmis Viljma Šekspīra lugas "Romeo un Džuljeta" fragmentu, un abi izspēlēja teatrālu etīdi, kas vainagojās ar vairākām bučiņām. Tiesa, pēc randiņa Jānis tomēr atzina – lai gan Agnese ir interesanta sieviete, viņa tomēr īsti neesot viņa gaumē. Puisim ne pārāk patika dāmas īsie mati un fakts, ka tie ir nokrāsoti elektrodzeltenā krāsā.
Foto: Publicitātes foto

Tālāk taksidermijas speciālista ceļi krustojās ar brīvo meiteni Laimu, kuras randiņa gaitām monitorā līdzi sekoja viņas labākais draugs Ingars. Pāra tikšanās notika nelielā meža namiņā.

Laima Jānim galdā cēla gardas pusdienas. Kamēr pāris ieturēja maltīti, meitenes labākais draugs aizkadrā bārstījās ar asprātībām un dažādiem jociņiem par to, ka puisis randiņā runā ar pilnu muti. Tāpat viņu uzjautrināja "Romeo un Džuljetas" citēšana un pārīša bučošanās.

Jānis pēc randiņa neslēpa – Laima viņam ļoti patīkot. Tiesa, viņš gan nebija pārliecināts, vai meitenes nodomi ir tīri. Puisis sliecās domāt, ka randiņa partnere ir aizņemta meitene.

Savukārt uz trešo randiņu Jānis devās ar Anitu no Saldus, kuru TV3 skatītāji pirms kāda laika iepazina raidījumā "Tēta nedienas Latvijā". Toreiz viņa bija kopā ar vīru Jāni, bet pēc šova abi pašķīrās, un tagad sievietei izveidojušās jaunas attiecības ar puisi vārdā Emīls.

Abi bija gatavi iet uz pilnu banku, lai pārliecinātu Jāni, ka trešā randiņa partnere ir brīva sieviete, un Anita, kura uzdevās par Lauru, to centās panākt, savam kavalierim izsakot dažādus neķītrus piedāvājumus.

Anita uzreiz ķērās vērsim pie ragiem un bārstījās ar dažādiem komplimentiem. Tiesa, viņai tomēr gadījās neliela aizķeršanās. Randiņa partneris uzreiz pamanīja, ka no putekļainajiem plauktiem pazudušas dažas mantas. To iepriekšējo atrašanās vietu nodeva tīrie plankumi.

Anita visādi mēģināja izlocīties, lai paskaidrotu, kas stāvējis plauktos, un beigu beigās paziņoja – tur esot atradušās viņas intīmās lietas. Jānis gan neizklausījās noticējis randiņa partneres sacītajam.

Savukārt no "Romeo un Džuljetas" citēšanas Jānis šoreiz atteicās. Viņš aizkadrā godīgi atzina – trešā meitene viņam īsti nepatīkot, tāpēc viņš nevēlas ar viņu "kaut ko tādu darīt". Savukārt Anita, kā solījusi, gāja uz pilnu banku un piedāvāja kavalierim viņu izģērbt un uzvilkt viņai citas drānas. Jānis gan nebija pierunājams, bet meitene nepadevās. "Mošk tomēr?" cerīgi vaicāja Anita. Visbeidzot Jānis Anitai pieklājīgi pasacīja, ka viņa neesot viņa gaumē.

Pēc visiem randiņiem Jānis bija gatavs paziņot lēmumu, kuras divas no satiktajām sievietēm ir aizņemtas, bet kuras dāmas sirds ir brīva.

Jānis paziņoja, ka brīvā meitene, viņaprāt ir Laura jeb Anita, un viltīgā sieviete varēja uzgavilēt – viņai gana pārliecinoši bija izdevies notēlot no attiecībām brīvu meiteni. Anita balvā ieguva 800 eiro.

Anita ar savu puisi Emīlu aizkadrā uzgavilēja un priecājās par lielo laimestu. Pāris arī padalījās ar plāniem, kā naudiņa tiks tērēta. Mīlētāji nolēmuši ar prāmi doties ceļojumā uz Stokholmu. Savukārt Jānis vien noplātīja rokas un pauda nelielu sašutumu par to, ka meitene bija gatava darīt pilnīgi visu, lai viņu apmānītu.
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!